Tuesday, December 26, 2006

hah..?? (ala shin chan)

Expressed by Noorita Yusof at 12:18 PM
After such a long weekend (extra shari je actually. tapi panjang ah tu kan), so today datang keje dengan perasaan ada itu sedikit kemalasan tercalit di dalam diri.
Lagi lagi pulak bila ingat kat my cute little adorable daughter yang ditinggalkan kat umah setelah 3 hari puas bermanja manjaan, lagi la cam NAK BALIKKKKK.....

But but...

Aku harus tabah.. eche!

So hari ni kat opis everyone is like still in cuti mood. Ditambah pula boss boss manager manager sekelian adalah ghaib kerana masing masing menghabiskan cuti, still krismas la wat ever hingga new year depan. jadi seme masih riang gumbira berpoye.

tapi now aku cam ada itu sedey sedey sikit coz nanti next week lepas raya hubby aku akan mengursus di penang for 'bout A MONTH!
(keje kerajaan okay. harusla kan kursus kursus). Wowowowooo....

so for sebulan itu everything I MUST DO by myself!

wuwuwu..........

sob sob..

tapi.. takpela.

demi ibu pertiwi. aku relakan.

akan aku tabah menghadapinya.

sob sob.

isteri mu ini dan anak mu akan menanti kepulanganmu dari medan juang itu...





ekekeke...

takdela.. mcm la aku tak penah berjauhan ngan suami kan. agak cam mengade juge bunyinya.
aku pernah ok berjauhan selama 2 bulan ok. ketika bersalin di kampung.
pejam celik pejam celik.
da......
dah abish.....

so takpela. aku selaku isteri yang memahami, akan terus memberi sokongan pada apa jua dia lakukan. untuk kebaikan juga kan. nanti leh aa naik pangkat ke kan. aku jugak yang senang kan... (<-- harus kay ada perangsang untuk mengurangkan sedih).





hmm...











HUWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........................

0 thoughs.. on "hah..?? (ala shin chan)"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal