Wednesday, December 20, 2006

I told you....

Expressed by Noorita Yusof at 4:58 PM
Hehe...

Ingat nak taruk title Split Personality 3 tadi. tapi cam jilid buku la plak. ehe.

u know, (mana tau lagi kan. terus terus..)

tadi aku pegi toilet, opps! washroom. heh.
(tujuan aku adalah untuk membuang hingus yang berlebihan okay).

then sambil menghembus dengan rakus tu kuar la sorang girl ni dari jamban (sub-jamban la kira).

dengan tiba-tiba masuklah akan seorang manusia dari pintu wahsroom ni dengan laju nye.

aku sangat terkejut memandangkan orang itu amatlah besar dan 'gagah'.

dan aku perhatikan wanita yang baru kuar toilet tadi telah terperanjat besar sebesar gajah dengan muka segera memucat (ekeke... dejavu dari aku eheh.)

yg orang tadi terus berpusu masuk ke sub-jamban dengan penuh dam! pintunya.

ekeke....

girl ni cakap.

"this is my second time ok kena macam ni. derang ni wat terkejut je la. ingat salah masuk tadi".

nah,


I TOLD YOU.......

ekeke...

cam sebijik tak cam aku kena dulu (entry: Split Personality).

sangat terperanjat ok jika tiba-tiba masuk orang cam 'lelaki' dalam lady's washroom (bukan orang yg aku mentioned b4 dalam entry lepas tu. ramai okay kaum sebegini di sini).

tapi setelah kejadian yg aku kena dulu (heh, pengalaman mematangkan), tadi aku taklah shock sehingga Gulp! sangat.

Aku rilek jer aa...

tapi my point is....

betul tak yg amatla cam agak bahaya jika mereka mereka ini mengencingkan diri atau apa saja di tempat gender-ori mereka sedangkan mereka sudah tidak ori lagi.

boleh menimbulkan salah faham dan kezzutan pada umat lain.


I told you..................... ekekeke....







p/s: rupanya 'mamat' tu adalah bukan mamat. mati hidup (bukan mati mati kay) aku ingat dia jantan sejati. tidak tulennn banggg.....

2 thoughs.. on "I told you...."

awin said...

aku pernah gak kena ita..siap mention lg kt that person..(xsesuaiii plak nk cakap that lady)ini ladies punye washroom..men kt sana..pastu aku panang dia bebetul..oppss...sorry..terus aku cabut lari..

elevenapples on December 27, 2006 at 11:49:00 AM GMT+8 said...

ekekeke... wah awin lagi la gamble. siap sound. ekekeke...

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal