Thursday, January 11, 2007

Berita Bertangguhan

Expressed by Noorita Yusof at 2:57 PM
Wahhai wahhaii...

Lamanya tidak mencoret coretan kat sini..
Sangat busy lately with all the keje yang tidak berkesudahan dan berhabisan ini.
Ketika sekarang barulah agak free dan barulah mampu membelek frenster, mengecheck email yang beratusan dan mengupdate cyber diary ini.
wahhai...

well apa latest update.

i started with last saturday lah.


Kay pada hari sabtu lepas telah diadakan upacara makan makan sambil sembang sembang kosong berbuangan masa di antara ahli ahli pekerja satu team di HP. Senang ayat team-mates lah. Kejadian berlaku di Itallianese OU. Oh sangat sia-sia aku berpuasa tengahari semata mata untuk melahap dengan penuh rakus kat sini namun setelah menelan beberapa ekor sotong goreng, beberapa helai salad dan apa saja like appetizers, perut adalah sudah seperti lebih separuh terisi. then ape kehal jadahnya dengan chicken par..wat eva is tat yang aku order tadi? tidak lupa juga pada strawberry cheesecake selaku dessert? mana mau tuang..??

sudahnya aku makan ayam aku beserta all the pastas ditepiannya dengan penuh rasa ingin terjeluaknya (chicken apajadah nama panjang tu adalah sangat... seperti ayam masak asam jawa bakar.huh!).
dan the desserts adalah tidak jadi untuk di-order.

SANGATTT KENYANGGGGGGGGGG....

heh. adalah cam matahari kluar dari tenggara kan bila aku pronouce word kenyang. ahaha.. tapi itu adalah haqiqatnya.. aku kenyang gile wei. cam tobat nasuha tanak makan sana dah. lalu depan kedai pon dah kemualan.

walau apa pun, kami semua telah mengenjoy dengan riuhnya pada hari itu walaupun seolah berada di beijing. nasib ada budak melayu baru join, kalo tak adalah sangat nganga.

seterusnya setelah berlakunya tempoh bersuka ria itu dibalas pula dengan kerja kerji yang sangat melayakkan aku dinobatkan sebagai ratu OT setiap hari. aku sudah naik muak okay meredah simpang siur kete yang maharaja dasyat setelah melewati pukul 6!


sudeh!


hmmm pelagi tertinggal a...


just as an annoucement here la which is aku telah me-welcome-kan kedatangan cik farah fardiana kita untuk bekerja kembali dengan aku setelah hampir 2 tahun berpisahan..
clap clap clap..

all the cerita cerita gossip kita masa kat vision shift tiba tiba cam mekar kembali kan farah. skang ada geng! besh!

0 thoughs.. on "Berita Bertangguhan"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal