Friday, January 12, 2007

Berita yang maha tak best!!

Expressed by Noorita Yusof at 2:04 PM
Actually I was like can't even wait to reach this day which is today.
Ini adalah oleh kerana setelah sploh hari berjauhan, finally I will bersama kembali dengan suami kesayangan.
Yea untuk makluman dia kursus kat somewhere called LahaBubu. which is kat penang kay bukan afrika.

so setelah dalam 10 hari tu aku struggle mengurus our baby alone and drive to kerja alone, tido alone, then akhirnya seme tu i mean berakhir la kan.


buttttttt............


yea.. there is a but there..

yang mana kalo setiap menda best tapi ada but but kat blakang tu semestinya menjadi tidak best kan.

he called last nite and told me that his kursus telah didragkan sehingga next 10 days.


I was like HAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!


meaning until that time aku masih tidak boleh beranganan untuk rilek rilek di tempat duduk sebelah pemandu setiap pagi yet. masih harus tabah mengexercise kaki dan mata jua. aduiila....

dan the next wiken which is my birthday akan aku lalui dengan tanpa suami di sisi..

apakahhh...........

harus aku melalak atau meratap atau menahan dengan penuh tabah setabah semangat juang berkobaran di dada dada para isteri taktala suami di perantauan..??

nak tak nak,

rela tak rela,

mau tak mau,

harussssssssssssss.........



nasib la hari ni dia balik untuk menjengah anak bini.
rindu gak dia kat kitaorang. (cheh! poyor)
so this wiken ada la makna jugak untuk dilalui.

I just hope that I will tabah enuff untuk menghadapi coming weekend ni.

oh hati.
sabarlah..

0 thoughs.. on "Berita yang maha tak best!!"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal