Tuesday, January 16, 2007

I feel good... :)

Expressed by Noorita Yusof at 10:55 AM


Hmmm.. Setelah kejadian yang menguji keimanan di dada semalam, ditukarganti pula dengan perasaan yang sungguh indah hari ini..

I dunno why..

It just feeling good... :)


Arrived kat car park @ 7.50 am.
Then bersengan lenangan menapau brekpes kat restoran limau purut yang bermenu heaven tu.
(ah today aku dapat half price ok di atas mee+kuey tiow goreng aku yang menimbunan itu. sebab aku dah berbaik baikan dengan casher dia. eheh.)

Sudah tu the shuttle was already there is like seolah menanti nanti aku.
Yeap I'm the 1st person who was open the pintu of the van while there is nobody there yet.

Masuk office..

makan brekpes sambil mengechek task.

and the feeling good lagi berterusan di mana hari ni cam ada hanya seketul dua kerja sahaja yang mana sangat mudah dilaksana dan telah disiapin seawal jam 9.30 am.

then meneruskan perasaan indah dengan mengisi borang rekomen fren yang akan menghasilkan pulangan berjumlah rm300 per person serta terus mengsubmitkan ia tanpa tunggu ke HR.

alangkah...

dan skang pukul 11.02 am aku dah boleh membaca online paper, mengupdate frenster, mengchek email bergossipan di msn mahupun ym... ah such a very good day yang dah lama aku tak nikmati..

oh additional thing, hari ni aku menyarung blouse yang sangatttt aku suka... which is a birthday gift (present tense. sebab nanti sabtu ni dia tadek kan) kay yang dihadiahkan oleh suami tersayang. Actually it comes together with the very cute white skirt. and the matching tudung oso, but nantila.. pakai set lengkap untuk tatapan si penaja la kan.. :")

hmmm hopefully till end of the day the good feeling akan terus berterusan. i mean bukan sampai end of the day je la. seterusnya la sampai the next next next day..



(ah karang kalo balik sharp nak singgah lagi butik ni sambar lagi selai dua blose yg aku dah aim ari tu. mmmmmmmmmmmmm :) )

0 thoughs.. on "I feel good... :)"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal