Thursday, January 18, 2007

Jangan monyet jangan....

Expressed by Noorita Yusof at 2:19 PM
kehkehkeh...

belum pepe dah gelak dulu..

takdela gelak tu sebab terbaca blog dari seorang pemondan hebat ni.
macam nak pecah perut semut okay baca blog dia.
tapi 18, 21, 26 SX tau blog dia ni.
sangat begitu bersepah carutan di sini. sabor jelah!
tapi opss aku tak boleh bagi la itu link kerana tidak baik menyebar kata kata tidak sopan tersebut. harap maaf. ehe.


teringat plak cite dari laki aku nan kejauhan tu smalam.
ada juga sehelai dua unsur kaler biru di situ.

cite dia camni.

ok ok sebelum tu nak bagitau pengajaran of the cite ni. (ewah cam kisah sang monyet dan kancil lak ada unsur teladan ni. jangan monyet jangan....)
janganlah sombong dan bongkak sesama manusia ye anak anak...

ok skali gi cite dia camni..

ada la seekor lelaki dan sekeping wanita ni.
dua dua ni telah bertengkar dengan penuh tegang urat merihnya menyatakan akan siapakah yang lebih hebat dan mantap antara mereka itu.
(sangat unsur perkauman lelaki dan wanita adanya).

ok la. bagi membuktikan akan kehebatan dan membuat ujian daya tahan melawan tekanan diri, mereka telah bersetuju untuk bertanding.
maka tiba pada hari dan waktu yang selayaknya itu, mereka pon.. bertanding la. takkan berkucupan plak!


pertandingan purrtama ~ makan makan tak yah cari :-
kedua dua mereka harus menghabiskan seketul pizza yang bersaiz XXL itu sorang satu dalam masa 10 minit.
sang lelaki amat bahagia dengan acara ini kerana selain mereka terkenal sebagai pelahap cak puap antarabangsa apa la sangat menghabiskan pizza dalam sploh minit itu. dalam 2-3 minit jua dapat digapainya.
tapi si wanita tidak calang calangan peserta juga ya.. terkenal sebagai status beperut lebar seperti ieta, wah halangan ini adalah mudah sahaja.

priiittt...
wah! kedua dua pemulut besar ini telah dapat melesapkan pizza dalam masa yg sama ya. sungguh pantas! maka seri.......


pertandingan kedua ~ majula sukan untuk menjadi kaya seperti nicole..:-
acara kedua ini mereka dikehendaki melakukan aksi lompat jauh. kalo boleh sejauh yang mampu diraih oleh cicak man tak cukup makan itu.
jadi si lelaki ini kembali meriakkan diri kerana dia amat yakin sekali dapat melantun dengan hebat as his kaki seperti belalang kateh itu.
tapi si wanita walaupun kaki kurang 3 sentimeter je tapi daya lonjakkan buntut itu boleh memberi saingan.

dan akhirnya... jarak kejauhan hasil lonjakkan pramatang mereka itu telah mencatatkan ukuran yang sama..

woohoo...

pertandingan semakin hangatss hot fm..


pertandingan ketiga ~ mari mengelak penyakit batu karang..
oleh kerana kedua dua peserta hebat mantap, maka pertandingan ketiga ini bakal menjadi penentunya..

kedua mereka harus berlawan kencing kencingan antara mereka. tapi disyratkan tangan tidak boleh mengambil bahagian ya.(sangat tidak senonoh acara ini. apa punya penganjur da..)
barangsiapa yang mempunyai daya kencingan yang paling jauh akan dikira pemenang.
kali ini si kaum adam bukan sahaja tersengih malahan terkinja kegirangan kerana sudah pastinya kaum hawa bukanlah tandingan di dalam kategori ini.

i mean yea... cemane kan.. you all pun tau kan kan..

jadi dengan tidak penuh sabarnya dia terus melondehkan seluar untuk melaksanakan urusan itu.
tapi oppss!! 'alat' itu telah tersangkut di zip yang mana dia telah mengakibatkan pancutan kencing itu berlaku ke belakang!

jarak yg dicatat oleh lelaki itu adalah -5cm!


maka sang wanita telah meraih kemenangan di dalam pertandingan siapa hebat ini...


jadi teladan sang kancilnya adalah...

buat eksyen berpada pada buat bongkak jangan sekali.

ekekekeke....

0 thoughs.. on "Jangan monyet jangan...."

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal