Tuesday, February 27, 2007

okay, exceeded limit oredi...!

Expressed by Noorita Yusof at 2:48 PM
Eh! Kesabaran aku ada batas sempadannya okay!!?

Kata mintak orang bayar utang.

Sampai menjaja cerita sana sini, masuk surat kabar la,iklan tv la, taruk senarai nama yang kena bayar la seme kan.

sangatt berusaha gigih kan nak mencetikan diri.

tapi bila si peminjam dan terbuka hati nak bayar, kenapa cam sangattttttttttt la amattt susah nak menghubungi pihak berkenaan..???????

oh! kunun ada HOTLINE NO dalam website (update kay. tapi sarap!).
tapi call cam nam juta kali kay! takde sapa teringin nak jawab.
nak kasik jari aku ni haus dulu gamaknya kan dok keep re-dialing kan??

and the marveles website tu.
macam wah!! kan.
sangat berinformasi sana sini.
boleh check penyata la dan sebagainya.
antar email nak no pin (bagi membolehkan nak tgk penyata online tu. derang gak soh email!), macam 6 juta minggu kan takyah balas kan email kan..??

sangatttt produktif kan pekerja2 cemerlang jaya kita ni kan...


and the website tadi tu.
dengan macam2 info dan pautan di situ sana sini kan,
tapi memang la satu pon tak clickable.
hanya untuk tontonan umum je eee...??

oh ya...
yang paling best skali, tetiba je nama takde dalam senarai kan..?
dah penah dapat penyata pon tiba2 takde dalam senarai eh..?
wah wah...!!
sesedap rasa ajinomoto ko je ekh..??
apa jadi ngan duit2 yang aku dah bayar dulu tu..??
buat makan gulai nangka ke..???

kalo macam ni la sifat rajin usaha jaya pekerja dan sapa2 la kat ptptn tu, sampai bila la orang malas nak bayar ok.??

bukan semua yg ada dekat2 mahupun available nak gi mencokoh kat pintu wisma chase perdana tu, pahtu beratur la apende kan.. lapok kay kejadian tu seme!

oleh itu, pleaseeeeeeeeee la memanfaatkan segala jadah kemudahan yang diwara warakan tu.. i mean pleaseee la menjadikan segala kemudahan itu suatu realiti!!

PTPTN ooiiiiiiiiii...!

0 thoughs.. on "okay, exceeded limit oredi...!"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal