Monday, March 19, 2007

Monday blues yang best... :)

Expressed by Noorita Yusof at 2:49 PM
Hari ni aku asyik senyumm je..

Yew know, last nite dengan tidak tersengaja nye aku telah 'bermadu' ngan angelina berjoli sakan itu.

Ya.

Aku telah berlakikan BRAD PITT!

Gosh gosh gosh!

I was like ehh.. apsal laki aku cam sangatt bermata biru secara tiba tiba ni kan.

Dan aku sangat terkaku otot lutut bila dia panggil aku **** . (ehem. Rahsia suami isteri la kan. heh).

Brad Pitt spekong melayu ok.

demi aku. hahah!

dan time tu yew guys tau wat was i'm thinking..???

selaku mempunyai kepala separa yennow seperti aku kan mesti telah dapat menelah.

Aku nak dia kiss aku ok..!!

sangat getik kan.

tengah tdo masih boleh berpikiran porno.

dan guess wat guys..



tak yah cite panjang aa..

itu dah cukup buat aku cam mengong satu hari. ahaks!



Inilah dia kekasih gelapku yang dimaksudkan itu. apsal cam aku senyum lagi ni..


Jikalau aku merindui akan dirimu, aku hanya perlu menjenguk ke luar tingkap sana. Nah, ko sentiasa gah di situ bersama jam Tag Heuer mu...



ok tutup post pasal budak kacak tu.

skang aku ingin mengeshare cite pagi aku.

di tengah tengah kebungaan perasaan akibat dari mimpi indah yang tersebut tadi, aku secara tidak sengaja telah menekan butang yang mengeluarkan lagu sedap dari radio era.
eh hari ni cam sume lagu aku dengar cam besttt je..
heh!

pahtu aku dengar la kak engku (aku tak sker dia k. sangat tidak karuan kalo wat lawak ngan apek) ngan kiran (dia ni pon aku tak sker sebab tak best) cakap psl topik pagi kan. topiknya adalah chenta monyet.

tiba tiba je aku yang sedang berperasaan tersengih sepanjang jalan ni ambik tepon rasa cam nak call. skali aku call kan, memang la 'tak' masuk line kan..

wah!

I'm the 1st caller kata kiran!

wakakkaak...

aku selaku yang steady ini telah dengan penuh sporting dan getisnya cite psl budak yg aku crush masa darjah 3 dulu.

9 tahun okay! terkejut masak lemak adabi jap kiran ngan kak engku. wakakaka....

lepas aku ngong ngeng ngong ngeng berdongeng ngan derang tu, tiba2 aku cam, aiyo! aku telah mendedahkan kisah peribadi nih! patut kena wat biografi catatan ieta ke kan.

*sori ye chenta monyet masa skolah menengah. i forgot about u. ehe.

lepas je aku dengar suara penuh bercinta monyet kat radio tu, terus parents aku call dengan ucapan, apa kabar monyet monyetan....

ahaha..

sangat CSI ok parents aku meneka suara di corong radio sana.


ish..
tanak aa aku wat lagi keje lagha ni.

baik aku tepon share crite aku ngan abe brad kan.... ;)






** opss.. hubby.. ko tetap bertakhta di hati.. cayang dia..!

3 thoughs.. on "Monday blues yang best... :)"

mar said...

brad pitt ku sayang.. kau telah mentigakan aku...

wah! patut aa dengar suara best tadi kat radio. terbukak jap mata dengar cite kelaka ko tu. hehe.

mm said...

wkakakakkaaa.. awak ke pagi tadi. mueheheheheheee.. sy dgr!

elevenapples on March 20, 2007 at 9:23:00 AM GMT+8 said...

alamak malu nih! :"P

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal