Wednesday, May 9, 2007

Hmmm. weird ke..?

Expressed by Noorita Yusof at 11:57 AM
I've been tagged by Liyana.

Before ni orang tag aku, aku buat dekk je.
Tapi sebab Liyana, ok la aku pikir la 6 menda weirdest pasal aku yg aku dpt pikir.

Hmm apa yek..


1) Aku paling paling paling tak boleh tengok cili (I mean itu kepingan cili halus tu) di mana-mana. Kepingan ini biasanya akan bertenggek di tempat paling femes yaitu di celah celah gigi bilamana lepas melantak sambal atau apa2 la yang membabitkan penggunaan cili.

Lagi kalo cili itu di lantai, di meja, di pinggan yg telah digunakan, mahupun di misai tebal, atau mana-mana saja tempat yang cili itu tidak berada pada tempat yg sepatutnya.

Aku hanya boleh menerima kalo cili itu masih di dalam kuah, di ayam atau di mana mana saja makanan yg belom ditransfer keluar dari mulut manusia.

GELIIIIIIIIIIIIIIIIII.....................



2) Aku boleh mengadap, meratah, memakan, melahap LAKSA PENANG tiap tiap hari!


3) Perut aku akan memulas secara automatik di ketika situasi:
- Pagi pagi buta di ketika van sekolah aku masa tingkatan 3 tiba.
- Jawab peksa.
- Naik bas balik kampung.


4) Aku paling tidak suka berdebat kosong mahupun menangkis pendapat orang lantas membentang pendapat sendiri. Walaupun dalam hati aku SANGAT SANGAT tidak bersetuju dengan apa yg orang/kawan/famili aku sedang cakap, tapi aku hanya mengiayakan.

Perabih air lior je!



5) Aku sangat susah untuk tidak menyukai orang. But once aku benci orang, sampai kiamat aku takkan maafkan.

So, don't mess with me!



6) Last but not least, aku boleh melahap 2 ketul ayam KFC, mee goreng atau apa saja makanan 'sampingan' yang lain stengah jam selepas makan nasik!





Hmm.. That's what I can think lar.. So as usual in tagging, I tagged whoever yang baca my blog ni kay.

0 thoughs.. on "Hmmm. weird ke..?"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal