Thursday, May 17, 2007

Mende la pulak ni..??

Expressed by Noorita Yusof at 3:10 PM
Pagi ni aku telah mendengar pada satu berita dari corong Hot FM yang mana very the stupid ridiculous news in the world!

Those tiada-kerja-putera2UMNO tu dah meroyan nak buat penerjunan bebas kat Mekah la pulak..

I mean, it's MEKAH ok..??

Apa kejadah mak bapaknya ko nak gi terjun terjun kat sana ni..??

Dah cukup ko buat keje pak kaduk gi terjun kat kutub utara sana, yang mana hanya melompat dari helikopter, then bentang bendera hitu hini kat situ, then chow!
(even aku pon tak boleh buat ni, tapi aku nak buat seme tu buat apa duh!??)

Apa ko ingat buat keje keje tak berpaedah tu mak sedara ko sponsor?

Pakai duit cukai mak bapak aku jugak......

Then balik Mesia apa dapat dengan kaedah penerjunan tu..?
Apa jasa jasa yang boleh ditabur bagi kesejahteraan rakyat sejagat..??

Lain la kalo tiba-tiba budak budak ni balik jadi sukarelawan Bomba dengan menerjun selamatkan orang bunuh diri atau gi terjun laut selamatkan orang lemas ke..

Ataupun terjun sungai Klang kutip sampah yang bertabur tak pon melakukan terjun bangunan sambil mencuci tingkap.

Adala la jugak hasilnya...........


Skang nak terjun kat Mekah..?

Eh baikla gi buat haji ke, umrah ke kurang-kurang..

Takpun tolong kakitangan Jejak Rasul melakukan penerjunan sambil mencari tapak sejarah ke..

Apa la kaedahnya ni...



** Apsal plak post aku emo semacam ari ni. Berbau politik pulak tu..! Ish....

3 thoughs.. on "Mende la pulak ni..??"

badal said...

harga2 barang naik skarang ni sbb nk bayar org2 bobrok ni terjun la..

rakyat marhaen mcm kita ni ape yang dpt?

errr..nnti kena banned plak blog ko ni..sbbnya xmnyokong niat murni kerajaan amnu hadhari tu..hahaha..

elevenapples on May 18, 2007 at 2:14:00 PM GMT+8 said...

ekekek... tu la tu.. tanak politikus sangat... tapi ni terlanjur oleh kerana tak dapat diterima akal.

Yours Truly ... XOXO on May 21, 2007 at 2:22:00 PM GMT+8 said...

EHehehe...apekejadahnye semua itew?! eheheh ...

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal