Tuesday, May 22, 2007

Routine

Expressed by Noorita Yusof at 1:25 PM
Seres kekontangan idea tiga pat hari ni.

Sebab tu la post aku hanyalah berbau gambar, video dan perkara perkara useless yang lain.

So hari ni pon gitulah. Idealess juga. Tapi cam ada la sipi sipi menda ni yang ingin kukongsikan bersama readers tercinta.


Kalo you guys pegi satu satu tempat kan, routinely apa yang korang akan buat kat situ?
Mine adalah...



Pasar Malam
- Menerpa laksa penang tak habis-habis.
- Sometimes, mee sup berempah penang yang sangat tidak sihat itu sebab banyak lemak lembu terapung dalam kuah.
- Ayam perciksss.


Mid Valley
- Craving for ayam goreng Carrefour.
- Asam boi bijiless kat kedai asam serbaneka next to Nandos.
- Mags @ kedai magazine next to Kenny Rogers. (Seme ingat nama kedai sebelah je).

MPH
- Home Decor and handcrafts section!

Giant
- Susu baby.
- Pampers baby.


KFC
- Snack Plate Spicy. Satu drumstick is a must!
- Cheezy Wedges.


Mc D.
- Tak lain tak bukan set ayam jugak. Ayam oh ayam..


Kedai makan Zaki Tomyam
- Sup tulang yang very the marveles in the world!


Balik Ganu

- Kepok lekor losong.
- Kuih hasidah kat Pasar Bukit Besar.


Kat umah

- SOFIYA!






Aku pon tak tau apa hala tuju post ni. Sangat bercampur aduk seperti rojak keling (sini panggil pasembor). <-- see, conclusion ni pon takde arah tujuan dan matlamat.

4 thoughs.. on "Routine"

badal said...

jgn kau cerita pasal belacan sudahla..hehe

elevenapples on May 22, 2007 at 5:28:00 PM GMT+8 said...

belacan? ok gak tu... belacan masak lemak ke.. belacan masak merah pon ok gak. :P

badal said...

"pasal belacan pun mau gaduh ke?..buatla cerita pasal ikan emas ke, kumbang terbang ke.."

-Sudin, Seniman Bujang Lapok

elevenapples on May 23, 2007 at 2:00:00 PM GMT+8 said...

ehehehe...

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal