Wednesday, May 23, 2007

Tyra Banks nampak mesti kejar ni

Expressed by Noorita Yusof at 7:41 AM






Heh. Sangat passion for customernye rasa....

At least tak perlu la sampai gedabak camni skali kan. Habis nampak seme kadar skala kekuningan gigi. :p

Tetapi, kenapa mesti ditampalkan poster ini tepat di bahagian kawasan jajahan teamku ini. Kenapa tak sangkut je kat bahagian lain selain dari tempat sang model bermastautin?

Sangat malu lagi aib di mana leaderku harus memandang wajah ini like every second..??

Lagi la di ketika aku tengah berkerutan muka membuat kerja akan tetapi mukaku di blakang sana tersengih seperti ini..?

Bahang bahang malu tersipu dan menular ni.

1 thoughs.. on "Tyra Banks nampak mesti kejar ni"

Arlynda on November 10, 2008 at 6:35:00 PM GMT+8 said...

Well said.

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal