Wednesday, June 27, 2007

Nak coping... nak nak...

Expressed by Noorita Yusof at 2:27 PM
Pengumuman!

Semalam telah memakan-ed (past tense) masak lemak ketam yang sangat gedabak bersama isi putih memenuhi segenap kerangka bersama lelehan telurnya..
Adalah sangat settap sehingga aku bisa menghabiskan berpinggan pinggan nasik sehingga nasik harus dimasak lain untuk si Eni.

Sekian info ringkas hari ini.


Itu adalah intro sahaja. Saja nak show off kat orang mahupun nak rewind balik kenangan indah makan makan malam tadi supaya dapat menelan air liur sendiri.

So about today tadi cam biasa la. Gi lunch tugede gede disertai oleh gadis yang daku telah mentioned di dalam halaman lepas.

Ala.. budak cam siakap senohong gelama ikan duri tu...

Heh. Malas nak taip pasal cite hauta dia ari ni. Yang bersama sama menjoin santapan tadi adalah juga sama sama tersentap dengan penglipur lara ini..

Bila nak berubah ntah. Bak kata Fadz, kena panah petir barulah seperti anak gadis Malin Kundang kan. Harusla masuk wad tingkat 8 atau saja masuk kubur tingkat 1 itu.

Ok pinis pinis. (bukan penis ye. jangan buat buat rabun mata.)


Ala... my mum datang KL la ari ni.... Semata mata turun ke gelanggang untuk bershopping ye..

Harusla datang di tengah tengah minggu ini.. Cemane aku nak join dirinya..

Ala... Nak cuti half day ke nak MC aa...

MC kang tengah sihat walafiat.

Lagi pulak aku sangat berdedikasi.

Sangat sayang jikalau MC secara pura pura sudahnya nanti jikalau sakit betul betul karang adalah padan muka.

Half day karang adalah tidak cukup untuk menawaf SOGO, Mid Valley juga beberapa lokasi pengering duit gaji yang lain.

Kalo nak cuti, dah terlalu lambat untuk di-apply. Kejadian adalah esok. Aiya.

Dah la cuti aku cam sekangkang kera sahaja kerana sudah direservekan untuk hari raya yang mulia nanti.

Ala........... Nak shopping........................

3 thoughs.. on "Nak coping... nak nak..."

Anonymous said...

dgr cite dpt half day kan? selamat bershopping!

jieha

Rodrigo said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Mak Su on July 5, 2007 at 3:01:00 PM GMT+8 said...

abis tu camner, dah supping ke blum? ni macam masalah besar ni....

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal