Friday, July 13, 2007

I am just not the right person to talk about cheating..

Expressed by Noorita Yusof at 2:31 PM
Conversation kosong lagi..


She : Kita skang pening la.. Kita rasa cam tak happy dah skang..

Me : Y? Apsal?

She : Kita la.. Asyik gaduh je ngan tunang kita. Sket sket gaduh.. Ada je menda tak kena.

Me : Ala alam tunang camtu la.. Darah tengah manis.

She : Mmm.. Ieta, kita skang tengah admire someone la.

Me : Sapa lak?

She : Ada la.. ehe..

Me : ....

She : Tapi dia tak tau kita dah tunang. Ye la.. Kalo dia tau nanti dia tanak kawan ngan kita pulak.

Me : Kenapa pulak. Takkan dah tunang, kawin, takde orang nak kawan?

She :
Takdela... Hmm.. Dia salu ajak kita kuar. Kita cam nak je cakap "nak" "nak". Tapi cam tak baik pulak rasa.

Me : Kalo tak ready, apsal tunang cepatnye?

She : Ntahla.. Maybe sebab kenal dah lama gila kan. Ntahla..

Me : (Whateva..)Kalo tak suka, putus je. Dah kawin sok takkan nak buat camni.

She : Ek...?





Aku cakap benarla.

Kalo teringin rasa diri rentung terbakar, cubala bermain dengan api.

Kalo rasa tamak haloba mencengkam jiwa, buat buat la pinjam buku anak sedara dan baca bab Anjing dan Bayang Bayang.

Kalo tak paham, pegi baca buku Anjing Dungu Tak Pegi Sekolah.

Ceh. Emo plak.

Sapa tak emo bila ada wanita sendiri takut mendedahkan status diri risau tak laku dah..?

Nak tunggu laku tak payah nak kena available.

Kalo memang dah marveles spectacular mind blowing, perut membuncit sambil dukung anak pon orang peewiit jugak.

Aku marah la kalo suka bagi orang harapan, lepas tu lepaskan bodoy gitu je.

Eh tak takut orang tu sumpah ko nanti jadik siamang ke..?

Tak pon nanti sumpah anak cucu cicit ko tak laku melepek takde orang nak..?

Emo lagi.

I need chocolate now!

2 thoughs.. on "I am just not the right person to talk about cheating.."

Anonymous said...

emm..ini org tak bersyukur..hanya mengikut nafsu..lupa daratan dan lautan tak bertepi..hehe..

Anonymous said...

hahaha...
mcm boleh dibayangkan aje ke-emo-an anda itu...
talk about choc...
still remember the chocalate indulgence cake from secret recipe?
*kite lak yg meleleh air liur skrg ni*
huhuhu...

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal