Thursday, August 9, 2007

Al kisah la gitu la nama dia....

Expressed by Noorita Yusof at 7:10 PM
I've been tagged by Kuman and Nad. So kat bawah ini minelah pulak.

My shweet little girl name is Ainin Sofiya Binti Ahmad Ariff. Below is the meaning of our beautiful baby girl.



Ainin : Cahayamataku
Sofiya : Yang Jernih & Bersih


How did we come out with this name?
Cemane ek.. It is just di satu hari yang indah tu, tengah tengah we all menyelakkan buku nama nama baby tu, terpandanglah akan nama ini dan serta merta jatuh cinta dan suka padanya.

Padahal konon konon time tu nak survey nama boy. Tatau kenapa semua nama boys yg ada tak memikat jiwa. Nama Ainin Sofiya tu jugak terus melekat di hati, both of us. So we all cam reserved la nama tu kan kalo kluar girl memang takde komprominye. Kasik nama ni trus.

So my baby is a girl. So that's her name, definitely..
Itulah kisahnya..


So referring to peraturan dan tatasusila tagging, berdirinya saya disini juga adalah untuk mengetag mama, ibu, umi, mak, mummy, papa, abah, ayah, daddy dan lain lain lah yang seangkatan.

- Munirah & Sutan.
- Joe & Zura.
- Zana.
- Tippie & Mandorm.
- Kerb.


Jadi sila silalah..

0 thoughs.. on "Al kisah la gitu la nama dia...."

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal