Thursday, August 16, 2007

Me & My Ride

Expressed by Noorita Yusof at 10:47 AM
Sedutan minggu lalu...
(semalam sebenarnya, kunun nak sama cam cite sembilu. heh)

someone telah susah payah tagging aku suh cite psl kisah cinta nan lalu. Actually kena cerita kisah cinta pasal sume yg penah bertandang di hati la. tapi boleh tak aku tukar. Boleh tak tukar jadi tag pasal my 1st love saja. Malas aa wei cite yg lepas² tu.. tak koser dah rasa.

so dengan main ngelatnya aku tag lah balik orang lain dengan tajuk baru aku "Your first love".
Sila sila la buang masa ye orang orang di bawah:

1) Kak Zura - Now u know the whole story pasal dia kan. it's ur turn now. ngeh ngeh.
2) Ira
3) Liana
4) Farah - eh tak jadikla. sebab farah baru kawin. tak perlu nak kacau mood pengantin baru ni ;)

hmm cukupla tu. tak tau lagi sapa dah.



Today I'm in a mood to talk about my little angle. Here you goes..


Me & My Ride


1st ride. Harus berjalan dengan enjin tangan mama atau papa.

Boleh bawak kete sendiri woi!! Nyet nyet..! (Bunyik hon Miney Mouse).
Wooo Hooo!

My 1st kenderaan bermotor.
Saya menang moto... Terima kasih Pawarruttt (bak kata mak usu. kehkeh).

Up up to the sky...Wooshhhh!!

Awas mat rempit! Apa kejadah mak bapak ko menghalangi laluan. kasik aku lima posen cepat moto ni nak stop dah nih!

Prruuhhrrhh.... (bunyik kuder). Zorrora's cominggg....

My latest ride so far. Bila boleh naik Harley nih! Asyik kapcai je..

2 thoughs.. on "Me & My Ride"

azura on August 16, 2007 at 3:49:00 PM GMT+8 said...

ALAMAAAKKKK!!!!! aku ke..??? <---- ituler yang terpacul di mulut kak zura bile kene tagging dengan eita... adei.. kene jugak.... alerr... malunye nak citer..aheheheheheh....!!! nanti tunggu yer...!!!!

elevenapples on August 16, 2007 at 4:12:00 PM GMT+8 said...

wakakakaka... yes yes.. kak zura plak kena.. harus harus.. i dun care. muahaha....

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal