Thursday, August 2, 2007

Uje batu di negaro sebere, lebih baek di negaro sdiri..

Expressed by Noorita Yusof at 4:06 PM
Adalah very the biziest in the world aku sminggu dua ni. Bukan sahaja tidak dapat mengupdate blog, malahan segala galanya tidak sempat dilakukan hatta mengata 'hai' kepada friendster jua. Begitulah gerangan sibuknya hamba ini.

Actually banyak gile nak update. Hinggakan hilang dibawa angin masa.

Hmm.. Aku still cam kesian kat my hubby kerana mesti dia adalah very the kepenatan hari ini di opis kerana semalam adalah meeting dan pulang ke rumah hanya pada jam 11.30 malam.

Ye, jam 11.30 malam di mana aku sudah sedang tido sambil menonton tv.
Kononnya sangat mithali ingin menunggu suami, tetapi mata sudah mampu bertolak ansur lagi. Aku kan bz di opis. Penat okes..

Dan jua pada 2 hari lepas di mana dia jua bz yang amat di opis dan harus pula menghadiri kelas master pada selepas waktu kerjanya.

Dengan penuh semangat kebelajaran aku menghantar dia ke campus, dan dia dengan penuh gaya student tua-nya lengkap dengan beg galas penuh buku di belakang.

Namun taktala menjengah ke pintu kelas, dengan bangganya notis di situ bertulis

"Kelas Perhubungan Antarabangsa hari ini dibatalkan".

Adalah sangat WALLAH!


Sudahnya aku mematahkan diri kembali ke sana mengambil dia pulang. Nasib la aku masih bersenang lenang membuang uwang di KFC berdekatan, so kira dekatla lagi kan.

Kalo dah terlepas ke Jalan Kuching sana, memang la patah balik lepas maghrib la jawabnya ye yang...


Itu adalah kisah benar Neracha TV3 pasal hubby aku di minggu ini.

Aku?

Aku cam ntahla.

Kisah aku adalah kisah menyelesai report dan melunas request jua mereply email US users yang aku rasa cam wah! korang ni memang sangat pandai kan... Ingat aku castemer service ker..? Takkan nak pasang telepon pon tanya aku wei..!!

Ok sudah sudah!

Aku dah tringin lama nak mengongsi menda alah ni bersama semua.

Suatu penemuan yg aku rasa amatla very the wow lagi melazatkan!





Suara mat kelate ni adalah 430% lagi sedap dari Irwansyah. Dan lagi hebatnya aku ada kaset dia wei! Presh dari kelate mung!

Minak ko ore tino......

1 thoughs.. on "Uje batu di negaro sebere, lebih baek di negaro sdiri.."

Anonymous said...

best siot!! haha...

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal