Tuesday, September 18, 2007

Babai.....

Expressed by Noorita Yusof at 12:44 PM
Tonite Kak Elly, Iman, Hariz and Aunty Tie be will leaving (Abg Ray dah berangkat secara mendahulu). Leaving to somewhere far far away. Duno when they will come back 'ere again (estimated time is 2 years. tapi mana tau extend ke?).

They will share the same land together with Price William, Christiano Ronaldo and nenek David Beckham. Yes they will menapakkan diri di London, England (harus pronounce dengan slaga British okaaiiyy). Dan seterusnya memastautinkan diri diri Leeds. Oh alangkah oreng puteynyee..

I was very close to those kids. Especially Hariz. Dulu masa zaman zaman ketika bekerja shift, Hariz selalu datang umah tokma dia (as I oso staying with my inlaws, so I pun ada la skali). And everytime his mama amik petang petang, dia akan meraungkan diri dengan dasyatnya karna tidak mau balik dan karna ingin bermain dengan aunty Tita (yes it's me! dun ask why Tita. He created by himself!).

And now, they're growing. And no more berAunty Tita sangat dah ngan aku. But now they're very very close with my lil one. Terasa adalah kesayuan melihat mereka berkejaran buat kali terakhir, meronda ronda kereta mainan sehingga bergulingan, merebut bola yang ada cam 7-8 bijik, namun mengamuk nak bola yang sama dan macam macam lah.

Bcoz what you know, kalo depa takde, weekend weekend Sofiya adalah tiada geng lagi. Tu jelah sepupu sepapat (bukan sepepet k. baca betul betul) yang dia ada. So adakah tidak bosan itu?? Kesian anak mama...

So for you guys, good luck in your new environment of life. Selamat makan secara tidak sesuka hati dan berjumpa lagi di dalam surat khabar utusan-salam dari perantauan.

Will miss uollss!!

Sampai ketemu lagi....

Abg Ray yang sudah bergentayangan di Kota London.

Our Family!!

0 thoughs.. on "Babai....."

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal