Wednesday, September 12, 2007

Relax paler jap!

Expressed by Noorita Yusof at 2:11 PM
Wah..................

Indahnya dapat menulis blog setelah sekian lama bergelumang dengan tulisan tulisan dan request request yang menyakitkan otak dan impulse saraf tunjang.

This entry takde cite sangat (walaupun berjutaan cerita ada sebenarnya). just nak mengeshare kegembiraan yang endless masa balik ganu last week.

Nak balik lagi la....... bila nihhhh!


Jalan menuju kebahagiaan di susuli kabus kabusan menebal di persekitaran.


Sofiya bermain chak chak dengan bibiknya sambil berkata di dalam hati "boringnya aku dok lam kete ni tak sampai sampai.."


Boringnya..la la la.....


Sofiya: Papa, apa kata kita singgah singgahan ke pantai ke. tepi gigi pantai pon jadik la!
Mama: Jap, nak kontrol cun sat.

Sayugia dimaklumkan bahawa tarikh di dalam gambar adalah auta (ni kes tak set date masa on). Faktanya adalah on Aug 07.


p/s: malas dah nak upload gambar. letak pilem aa snang. Tajuk wayang: Bersiar siar di pantai indah di bawah terik mentari nan membakar kulit (sketnye panjang tajuk. mau penuh satu poster di samping gambar2 pelakon termasuk tukang bancuh air bandung jua).

video

0 thoughs.. on "Relax paler jap!"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal