Friday, November 23, 2007

Virus baru

Expressed by Noorita Yusof at 4:34 PM
Artist: Sean Kingston
Album : Sean Kingston
Song: Me Love

Lyrics :

uh uh uh uh oh ooh
why'd you have to go-oh
away from home
me love.(x2)

see the first time me lookin at your eyes
me be tell you want a guy like me
we use to ave gud times on da evenin
me an you chillin on da beach

we use to kiss and caress an chess me
girl it feels so sweet
den one day you move
now I'm feelin kinda blue
cause we had to see you leave

i feel like I'm drownin in da ocean
somebody come and take me away

uh uh uh uh oh ooh
why'd you have to go-oh
away from home
me love.(x2)

now I'm sittin in a chair wit noone here
an I'm feelin all alone
thinkin to myself like
damn why my baby up and gone
its like I'm missin her and i know shes missin me
its been two years an a half in july will make it three.

i feel like I'm drownin in da ocean
somebody come and take me away

uh uh uh uh oh ooh
why'd you have to go-oh
away from home
me love.(x2)

why you leave me, wuh why you leave me
baby tell me, beh baby tell me
why you leave me, wuh why you leave me
why you leave me(x2)

i feel like I'm drownin in da ocean
somebody come and take me away

uh uh uh uh oh ooh
why'd you have to go-oh
away from home
me love.(x4)

[why you leave me, wuh why you leave me
baby tell me beh baby tell me
why you leave me, wuh why you leave me
]




OMAIGODDD!!


I just LOVE LOVE LOVE this song like CRAZY!!

Aku boleh ulang tayang lagu ni berulang ulang ulang kali tanpa jemu jemu malahan bertambah ceria di hati.

Ini adalah lagu berhantu potianak gua musang yang menyerang jiwa aku sekarang selepas Menghapus Jejakmu sebelum ini.

Menghapus Jejakmu telah jatuh ke tempat kedua dan bertukar menjadi hantu toyol je sebab kecik sikit.

Tapu belum terhapus jejak lagi sebab aku still boleh biol dengar lagu Peter Pan tu.

Anyway, berbalik kepada lagu ME LOVE ni, berikut adalah perkara pekara yang telah termampu dilakukan oleh lagu ini terhadap aku pabila mendengarnya:


- Dah habis ulang lagi, ulang lagi, ulang lagi sampai aku jemu (masalahnya tak jemu jemu sampai tahun depan pon tak jemu jugak!).

- Daripada tension keje, jadik ceria dan kerja semua jadik cam alamak senang je ni. Apsal tak terpikir tadi!

- Daripada berada di dalam perasaan amarah, secara tiba tiba tup tup nya perasaan kemarahan melayang entah ke mana diganti dengan perasaan yang best dah melayang layang...

- Daripada bermuka masam seperti buah pelam tak masak terus berupaya mengukir senyuman yang manis cam buah rambutan!

- Badan yang selama ini tegak kaku tidak bermaya telah tergedik gedik dengan sendirinya malahan seperti ingin berjogetan pula.

- Ah tak tau nak tulis apa lagi sebab telinga tengah dok layan lagi lagu ni yang ntah ke sembilan belas ratus kali dah aku pasang- THANKS A LOT MP3!!

- Just, ENJOY!

0 thoughs.. on "Virus baru"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal