Wednesday, December 19, 2007

Demo @ HP

Expressed by Noorita Yusof at 11:54 AM
Mesti korang agak cuak kan pabila membaca tajuk di atas.

Kalo korang terus bukan entry ini tanpa banyak soal memang la sah sah korang ni busy body.

Tak pon, penah join BERSIH ke HINDRAF ke meroyan kat tengah jalan.

Hahah!



Sebenarnya ni adalah sedutan sedutan filem marilah sama sama buang masa pegi attend fire drill di HP.

Tu je, takde maknanya orang orang HP nak demo demo ni. Kalo demo soh naik gaji tu lain cite.

Hahah lagi!

So, marilah kita menonton gambar.

- Orang orang yang sangat gigih awal awal dah turun sebaik sahaja mendengar loceng sekolah fire drill berkumandang(termasuk tukang amik gambar, heh) -



- Okay.. sudah tiba masa pura pura panik -



- Sapa pulak buat sepanduk ni. Nak mintak lunch tengahari free ke? Bekspes free tak cukup ha..? -



- Oh rupanya adalah ketua kumpulan rumah tingkat 11. Ok kami harus berkumpul di sana -



- Tukang tukang aturcara majlis -



- Kereta bomba (utk sesiapa tak kenal). Abg abg bomba adalah sangat kanyak. Laratkah memadam kebakaran..? -


- Kaki kaki wanita wanita anggun yang menapak dari tingkat 11 tanpa gagal. Syabas kaki bete! -

0 thoughs.. on "Demo @ HP"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal