Monday, January 7, 2008

Happy New Year All - basi pon basi la....

Expressed by Noorita Yusof at 2:25 PM
Hi All..

Very the lama tak blogging.

Salah satu sebab adalah malas, takde mood, takde idea, takde masa, takde cerita. (adalah bukan satu sebab tapi bersebab sebab).

Tapi kata orang, nak seribu daya, tak hendak seribu dalih.

Jadi aku cuba utk tidak berdalih dan sedang cuba sedaya upaya.

Sebenarnya kurang ada mood sikit lately.

Tgk gambar makanan yg penah di post pon cam errkk!! X(



Nway, wanna share this with u guys.



Find out how she hold the pen!



I NEVER TEACH her AT ALL on how to hold the pen.

Secara tiba-tiba mengambil pen dan memegang seperti itu I was like.. EXCITED!

I mean cmon.. budak budak adalah memegang dengan gaya yang sumbang mahram sikit kan.

Tidak seperti orang dewasa kan kan.

Lain la ko letak tangan dia camtu then cepat² snap gambar! Haha..

Nway, glad to see that dia belajar sendiri (maybe salu tengok papa dia menulis. Tertonggeng menyibuk kat sebelah).

Tapi yg tak best tuh boleh dia melakar di cadar pemberian orang sewaktu perkahwinan ini dengan hasil nukilan dia.

Excited sangat sampai tak prasan cadar kuning ni dah ada conteng conteng.

Huwaaa...!!!


1 thoughs.. on "Happy New Year All - basi pon basi la...."

avanseria on January 7, 2008 at 4:40:00 PM GMT+8 said...

memang budak2 sekang pegang pen cam oang tua.. cam anak kz yang sulung pun dulu cenggitu pegang2 jer dah macam nak menulis betul tapi yang die pandai buat ..mata hidung dan mulut jerla.... he he he

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal