Monday, January 21, 2008

I'm 28!!

Expressed by Noorita Yusof at 2:41 PM
Yeah..

Im alredy 28!!

Actually 28 tahun 1 hari.

Coz my birthday adalah pada hari semalam.

Ye, another birth-day without my beloved hubby di sisi.
Adalah sedih kerana biasanya seawal 12 tgh malam sudah ada kucupan di dahi, but not again this year. (tahun lepas pon out station gak. Boss dia adalah sangat pendengki).

But it's ok, bak kata mere doste, Jieha, dia outstation karna mencari rezeki utk kami jua.


Well, so semalam aku telah menghabiskan hari pertama usia 28 tahun ini (aiyo lagi dua tahun aku akan dinaikkan pangkat menjadik makcik makcik tiga puluhan) bersama rakan rakan baik dan karibku sejak dari zaman perkampusan dulu.

Yes, Liana & Ira. Memang senantiasa akan free dan ada masa bila bila masa saja aku ajak depa kuar ke jumpa ke melantak ke, apa apa lah.

Aku telah dibelanjain oleh si Liana di Nandos memakan peri peri chicken yummy.
Biasanya masa masa sekarang aku tidak dapat sangat menerima makanan makanan agak heavy ini, jauh sekali makan sehingga kekenyangan, tapi smalam ok je lah pulak. Kasik can kot.

So, bawah ni adalah apa yg sempat disnap.



Ira punya. Lemon & Herb - Not so brave? ekeke...



Liana's. Mild one. Tak pedas pong.



Mine. Mild jugak. Apsal aku sorang je tadek bendera nih! Kamon la.. Aku tidak akan telan bendera itu ok.



I dunno y, gambar gambar orang tukang makan seme tak kelihatan di dalam telefon. Kenapakah hilang?? Ni mesti si Sofiya main main dengan telefon ini semalam lantas mengdelete gambar gambar tersebut.

Tapi takpelah, gambar makanan lagi penting.

Nway, thanks guys for the wonderful celebration, nice presents and yummy brunch. Sikit sebanyak dapatla mengubat duka di hati.

Luv u guys muahsss!

And for my frens di luar sana, thanks for the wishes, the presents, the messages, the call and what eva the lah. Thanks for still remember me and my special day.


Oh ya, balik dari berpoyaan dengan rakan rakan, rupanya my inlaws pon ada jugak surprise dia. Thanks guys...




Hopefully being 28 years old woman, mum and wife akan terus mematangkan dan menabahkan diri ini dalam menghadapi cabaran hidup dan realiti yang bakal dihadapi..

0 thoughs.. on "I'm 28!!"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal