Wednesday, April 23, 2008

Happy 3rd Annibersary to us!! ~

Expressed by Noorita Yusof at 3:38 PM
Hihi..

Kepada mereka2 yg bertanya kenapa hamba dah lama tidak update blog, jawapan dia sama je = bizi + malas sket2 (banyak kot).

For Aaron Kwok's cutey garl, currently I tengah mengarang pengalaman masa cuti cuti tu, tapi tak siap2 jugak. :P Try to finish them cepat2 k.. hehe..

Well.. Apa kata kita langkah bendul sikit. Cite pasal menda lain dulu k. Ololo....

Citenye gini..

Smalam adalah jatuh pada 22hb Apr 08 adalah bersamaan hari ke 3 tahun ulang tahun perkahwinan kami. (Dah 3 tahun dah aku layan budak nakal itu rupanya..).

Tetapi tiadalah ada acara sambutan meriah meriah candle light dinner bagai kan.
Satu sebab mmg we all tak penah la wat menda2 gitu (paling2 kuar makan je kan) dan satu lagi adalah kerana hubs kursus. (yes, kursus AGAIN).

Tapi kali ni cam pat hasta je lah. Kat KL sana nun jer. But cannot tido at home wor.. (Wiken je buleh). Bersamaan tak jumpa la jugak kan.

Namun karna smalam adalah hari istimewa, maka hubs curik curik memulangkan diri ke rumah untuk berdinneran bersama sama dinda.

So-nya, semalam abih je keje sharp2 balik kan. Nasib la tak jam dan sampai umah awalle jugak.

Main dulu ngan Sofiya barang sploh minit dan baru gi dapurs.

Jadi dengan kadar pantas dapatlah aku menyediakan juadah2 ini buat suami tercinta.
Kek takde plak sebab currently aku cam gelis dengan kek. (?).


Tada...


Sambal sotongs


Masak lemak putih kubis + kacang panjang (sofiya's peberet)



Tulur Bungkus


Ayam Goyeng





p/s: Tempoh edah bergeli geli dan bermuntah muntahan sudah berakhir.So dapatla wat perangai upload gambar lauk lagi. Hohoh!

4 thoughs.. on "Happy 3rd Annibersary to us!! ~"

Akinol on April 23, 2008 at 4:16:00 PM GMT+8 said...

Warning! See Please Here

Aaron Kwok-GF =) said...

Wah...now only i know... u really good in cooking especially the telur bungkus amat cantik sekali..erm...not..should be TIGA kali..hehe...and yummy yummy look also.....

Azura on April 24, 2008 at 12:34:00 PM GMT+8 said...

eh eita... ngandung lagik kerr????

elevenapples on April 25, 2008 at 1:36:00 PM GMT+8 said...

aaron kwok-cutey gf: hehe.. ala cantik aja.. sedap tak sedap I duno hehe..

Kak Zura: A'ah hehe. :P

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal