Monday, June 9, 2008

Congrats to Azril & Affida!

Expressed by Noorita Yusof at 2:14 PM
Last Saturday seperti yg telah dicanangkan, kami sefamily telah berangkat ke Ipoh, Peghok bagi menghadirkan diri ke majlis perkahwinan anakanda bongsu Uncle and Aunty Wor yakni merangkap kakak papa dan iparnya mama- Azril dan buah hatinya Affida. (sikit nye panjang pendahuluan karangan).

Awal2 pagi tolak dan sampai di Seri Malaysia Ipoh dalam kol 12.30 gitu. Pahtu kawan papa belanja lunch kat Restoran Kari Kepala Ikan Salim (bukan kari kepala Salim) kat tgh2 bandar Ipoh. (Thanks Uncle Jeffry!)

Pahtu lagi balik hotel dan melelapkan mata dan diri sebelum acara gilang gemilang di malam hari.

Untuk majlis persandingannya, aku adalah agak malas mengarang di sini.
Well, picture worth thousand words. So letss!!!



Blue strike!! Sebelum berangkat ke Dewan Banquet, Ipoh.

From left (dewaser) : Kak Wor, Mama Ieta, Pengantin, Aunty Tie, Mama & Abu (hubby Kak Wor) From left (kekanak riangs) : Adik Nani, Sofiya, Suraya & Sarah


Our gift to the pengantin (bunga adalah direcycle dari wedding juger :P)


Doorgift from pengantin - handkerchief


Ketibaan DYMM Sultan Azlan Shah, Tuanku Bainun, Raja Dr. Nazrin, Tuanku Zara, Raja DiHilir ngan wife serta MB Perak baru & wifey.
(bad pic quality. tak nampak pon wat wat nampak jelah :P)



Seme dah amik tempat.


Pengantin pon dah amik tempat.


We all - dah lama dah amik tempat.


Makan beradab.


Yeay! Dapat gak gambar clear Tuanku Zara.


Dah nak balik dah...


Our family with pengantin.



Well, gitulah. Gambar gambar acara merenjis pengantin adalah diskip sebab malas (boley alasan ni?). So utk gambar yang lebih tamak, sila lawati facebook dan friendster.

Oh ya, gambar acara penting iaitu makan makan nasik minyak jugak tidak ada. Ini kerana biasalah, kalo dah namanya makan, tak sempat heh nak amik gambar lagi dah...


2 thoughs.. on "Congrats to Azril & Affida!"

:::sHa::: on June 9, 2008 at 5:31:00 PM GMT+8 said...

wah...sangat biru okay!!

Azura on June 17, 2008 at 9:06:00 AM GMT+8 said...

weaw..!!! gelemer giler this wedding... hehehehehhe

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal