Wednesday, November 12, 2008

S --> L ....????

Expressed by Noorita Yusof at 3:49 PM
Haih. Rasa cam tubuh badan adalah kembali gemuk.

Tapi terasa agak gatal kerana sebelum ini menggelupur rasa diri adalah kerempeng.

Dan oleh kerana itu adalah alasan untuk makan banyak macam orang tak baca bismillah.

Skang.

2-3 hari ni.

Aku rasa cam aku ni gergasi semacam je..

Terasa pipi seperti apam juge..

Adakah kerana hasil pemakanan yang tidak tentu arah kandungan nutrisinya..?



Brekpes
- Nasik lemak
or
- Nasik lemak ayam merah
or
- Bihun goreng + telur rebus
or
- Bihun goreng + ayam goreng
or
- Soto


Lunch
- Nasik campur
or
- Nasik campur
or
- Nasik campur
or
- kalo gatal, lunch la KFC pulak


Petang
- Biskut jagung bergula
or
- kek
or
- goreng pisang
or
- mee goreng (?)


Dinner
- Nasik berlauk aneka ragam (masak sendiri kan. harusla variasi)
or
- Nasik berlauk la jugak
or
- Laksa Penang (kalo ada pasar malam)
and
Char kuey tiow (It's not either. It's a both.. see the word- and!)


Duduk saja-saja
- Tart nanas
or
- Mini popper
or
- coco crunch
or
- megi kari (???)



So melihatkan akan pelan 'diet' aku ini, agak-agak lagi 2 bulan sah sah la baju aku jadik saiz L balik la kan...

3 thoughs.. on "S --> L ....????"

Miss Moon on November 14, 2008 at 4:05:00 PM GMT+8 said...

Eita tgh berselera ek . Ke sebab lepas baru bersalin .

Moon pun sama ayik berselera je makan for the past few months ..i lagi terok ok...

then rasa mentally down giler sebab pipi nampak gebus aka tembam ...suar jadi ketak ..peha membesar bagai johan ....aku tensennnnnnnnnnnn

2 3 minggu nih baru jaga makan ..then baru sebuk nak bnalik kije pegi gym pegi jogging .

ya-ummi on November 17, 2008 at 2:12:00 PM GMT+8 said...

ada buat work out? tapi rasanya ieta x gemuk sangat la :)

:::sHa::: on November 18, 2008 at 7:54:00 PM GMT+8 said...

ini adalah pemakanan yg sangat sihat ni Puan ieta..huhu..

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal