Wednesday, February 18, 2009

Kena tembak 1

Expressed by Noorita Yusof at 3:27 PM
Sha.. Sha...
Apsal la awak tag saya neh..
Dua lak tu..
Awak tau kan saya amat la 'sempat' update blog lately kan.
Tapi disebabkan awak (dan dah kena ugut di email, di blog dan sebagainya) terpaksa la luang2 masa kejap.

Ok lets.....


Tulis sepuluh perkara mengenai orang yang beri award ini.


Tentang Fadia Ayesha atau Sha atau Shasha:

1. Bekas makwe eh bekas rakan seperkejaan di HP.
2. Tinggi....!!
3. Pelanggan produk kecantikan tutttt..... dengan saya (seriously U look fabulous-er tak hengat <-- kena la 'jek' kan.. hihi..)
4. Bulu matanya menggelapai seperti kipas opera. Cam pling pling pling...
5. Stylo.
6. Bawak kete Atoz yg mana adalah kereta kegilaanku suatu ketika dulu di suatu masa tidak mampu lagi beli kete. Apa kaitan dengan point ni pon aku tak taulah. Ok next!
7. Keje kat Atoz gak.
8. Ada boipren yg diberi jolokan seperti muka suamiku. Hmm ada iras2 ke Sha...?? Tang bulu roma kot... haha..
9. Sha, Sujaihah Hassan carik aa..
10. It's like now pon.. kikiki..
Dah cukup sploh. LEGA!)


Fakta Mengenai Saye


1. Err... Sensitif ok. Sometimes can be over sensitif..!
2. Garang kalo kena gayanya. Susah garang tapi sekali garang memang aku garang-garangkan kau orang!
3. Suka makan!
4. Lupa lak. Bini orang dan sudah ada anak dua (ok ok agak turun la saham di point ini kan..)
5. Suka masak. (Fakta ini berkadar terus dengan fakta 3).
6. Suka baca novel di tgh2 malam sebaik anak2 sudah zzzzzzz..
7. Benci orang berlagak bagus dan terasa bagus!
8. Tak suka orang cakap jerit2. Aku tak pekak lagi hokey..
9. Suka makan.
10. Suka makan.

Pinish.


Auta Mengenai Saye

1. Lemah lembut.. Haha..
2. Baik gila babeng tak reti marah. (Plis la.. Aku pandai gak tengking orang okeyy..)
3. Diet (okla. Lately ni kurang auta aa. Aku ada diet gak secara part time).
4. Suka bela mentadak.
5. Suka tumbuk orang.
6. Suka berleter.
7. Baju saiz XXL.
8. Pendiam dan tak reti buat lawak.
9. Pegi disko.
10. Suka korek hidung depan mak mertua.

(Fakta2 dari no 4 dah start meraban. Sekuis me okeh..)


Hobi

1. Masak, masak, masak.
2. Bacer buku.
3. Buat teka silangkata.
4. Buat buku Mensa.
5. Buat jigsaw puzzle.
6. Buat apa2 contest, game ke apa2 lah dalam paper ke, buku ke, flyers ke, mana2 ler..


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan nyatakan nama mereka di blog anda:

Sapa2 je lah yg baca dah nak buat..

2 thoughs.. on "Kena tembak 1"

:::sHa::: on February 24, 2009 at 1:49:00 AM GMT+8 said...

Puas baca post ni ..saper lah Sujaihah Hassan..Lama2 br ingat..budak GSD yg dok tanya pasal IP utk printer yg kelam kabut ticket dia kan..ehehhe..

Mama Ieta on February 25, 2009 at 10:30:00 PM GMT+8 said...

Very the sangat Sha... Skang dia menyusahkan hidup Choo pulak. Ekekeke....

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal