Friday, February 20, 2009

LV

Expressed by Noorita Yusof at 1:44 PM
Yesterday my inlaws baru balik dari Padang Besaq.
Ishh if not we also will join the trip. But mama not really agree coz Mu'az is too small utk di bawa travel jauh jauh begitus.

Then, ok la. (Dengan perasaan agak kecewa kerana tidak dapat memakan ikan bakar yang amat lazat ituk).

Maybe next time, insya-Allah kalo ada chance tu kitaorang pegi la kan.

Somehow I've been suprised with this.






I was like hoh!!

He said it's for my birthday present. Hehe hows innocent! :)

Frankly, I'm really not into LV's kind of thing. Aku rasa pattern bunga2 dia tu cam agak-agak ketuaan je. Oppss sorry sesangat pada LV's fan. Just..really not my taste. Agaknya taste aku pada beg beg murah dilonggok kat Sogo je kot.

So today aku bawak la beg ni pi opis kan. Sebab nak sumbat laptop wat balik. Besar wa cakap lu.. Nak sumbat arnab pon boley!

Nway, terima kasih sangat kat papa. Coz it's like.. papa bought me this..??
Kalo mama tu tak heran la kan. Sebab tu la orang kedai tu pon dok sengih2 kat papa usik belikan henbeg utk 'Fen'. Fen tu dalam bahser Siam adalah girlfren. Haha.. Asal orang tua beli barang camni terus chop kasik sugar baby. ekekek..

So camtulah. Ini adalah the very 1st my LV beg yg pernah dimiliki! Bak kata mak hayam gebus, beg LV RM10,000 u olsss!!

4 thoughs.. on "LV"

:::sHa::: on February 22, 2009 at 4:28:00 PM GMT+8 said...

Fuiyooo..Monogram Cabas Piano...syiok lah Puan Ieta..:P

Anonymous said...

cabas piano....?erkk...haha..cabas bete...
ni dh mcm ala2 stiletto...oppssss....hehehe...

- ajula bkn nama sbnr -

Mama Ieta on February 26, 2009 at 12:16:00 PM GMT+8 said...

haha... harusla sekali sekala cam stilleto kan.. post beg dan segala kelengkapan harian hehe.. pas ni nak pos krim muka saya la plak. amacam Sha..?

:::sHa::: on February 27, 2009 at 3:49:00 AM GMT+8 said...

fuiyo.. Puan Ieta....saya setuju sangattttttttt.. Post kan product kita... Kecil2 cili api.. Muka i ni accept brg2 mcm tuh je.. Mcm skang, krim saye dah abis. Upgrade skit to Total Effect (Konon nak nampak muda kan..:P)Pimples bermaharajalela plak.. Hampes.. Ishh...Tak berkesan pon..:(

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal