Thursday, March 26, 2009

My Princess Wish Comes True..

Expressed by Noorita Yusof at 10:00 AM
Venue : Stadium Putra Bukit Jalil
Date : 20th March 2009 (Friday)
Time : 8.30 pm
-------------------------------------------

Well, aku dah beli 3 tickets actually, tanpa menyedari bahawasanya Sofiya is under 3 and not required any ticket. Tapi olih kerana tiada orang mengganti maka burn la satu tiket itu. Abis RM93! Ekceli tiket ni harga RM128 tapi disebabkan aku beli awal dan tengah promotion maka dapat la murah sikit. Dah la rege kurang, skali dia kasik kitaorang tmpt duduk bawah punyah! Tak silap aku rege tiket kat tmpt duduk tu dalam RM300++ kot. Takpeler, anggap je rejeki..

So takyah cite panjang, mari kita tgk gambar statik yg buruk ini. Disebabkan buruk last2 Mr. Hubby bantai je amik video walhal tak boleh. Ada aku kisah..? - bak kata mak hayam besar. kehkehkeh...




With Cinderella ais..


Sempat jugak menyepend sepatah dua kata..


My new lovely cap. It's cost RM40!


We are ready..! (Adik Mu'az kat umah.. Tak leh ikut.. malam2 nanti ntantuk ngamuk lak)


Aladdin & Princess Jasmine. Sapa tak nampak Jasmine tu dah tak lama la tu nak kena pakai spek! Hehehe...


Snow white. Aduhla 'clear'nya kan...



Beauty & the Beast (Beast takdek. Terus muncul jadik handsome prince ^-^) dan sudu sudunya..


(start from here, marilah kita ambil video.. lagi besh!)



video
Intermission... Mickey & Minnie is trying to cheering up the audiences.



video
Princess Ariel with her sisters and sea creatures. With their song - Under The Sea makes this performance is the best one of the night!


video
Sleeping Beauty...


video
Pendekar Mulan - Mulan punya muka sebijik kartun hokey!



video
Princess of the night, klimaks - Cinderella... Rasa nak naik je kete kuda tu... huhu...



video
Closing... All the princesses and their princes dance dance together gether... Besh besh...!



So.. camtulah berahirnya.. Actually Sofiya boleh plak tido di pertengahan show. Ngantuk sangat kot sebab siangnya dia gi school kan. Then esoknya kitaorang tunjukla video princess yang dia tak dan tengok kan. Apalagi terus mengamuk menangis merajuk sambil berkata "Nak pegi princess.. Nak pegi princesss..." Mama Ariff soh kitaorang pegi lagi sekali dan dia nak blanjer la kan (bestnyerr!). Skali tepon2 dah habis daaa tiket... Takpeler... Nak wat cemane.. Next time k sayang... Nanti adik Mu'az dah besar sikit kita bawak dia skali.. :)


2 thoughs.. on "My Princess Wish Comes True.."

Anonymous said...

nak jugak topi itew.. nak jugak... huehuheuh.....

- Ajula bkn nama sbnr -

Mama Ieta on March 27, 2009 at 10:07:00 AM GMT+8 said...

hehe... amek amek..

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal