Friday, April 17, 2009

Berita Terkini..

Expressed by Noorita Yusof at 4:44 PM
Just a quick update dari last last week.


Birthday hubby mucuk cayang muah muah..

Tahun ini adalah tahun kesukaran untuk memilih hadiah paling hebat proton utk dia. Konon nak lain dari lain dan kesudahannya adalah tidak tahu nak belik apa!

Ramai la mengusul itu ini tak kurang juga yg agak sengal advise tapi yg sebenarnya nak bgtau yg bini dia best tapi malangnya seme usulan tidak menepati citarasa.

Hinggalah terima satu cadangan dari kawan lama ku (bukan dari geng abg kawan lama kat cafe HP bawah ni ye..), and I think this is just the BEST gift for him at this moment!



Jeng jeng jeng....



Yeay! A spa treatment for him! Spa tu nama Kursani and 100% clean from a lelaki2 nabi Lut and totally not a gay spa! haha.. susah hokey nak cari spa yg clean and clear ni.. Yg lain tak abis2 dengan ayat - additional charges for additional service.. eee seram mak....

And.............. he likes it soooooo much!!!!!!!!! Yeay!!!!!!!!!!!!!!!!



Genting Trip (cam jauh bebenor je genting tu kan..)


Harusla letak gambar ni dulu.. sebab kempunan nak naik kan. boleh under construction time aku tengah semangat dan berkeyakinan tinggi nih!!



Sebahagian peserta pada hari itu..



Antara acara yang mencabar gile pada hari tu - naik ketapi ulat



Sofiya kena jack pot hari tu. Dia main tangkap itik kuning digi terapung2 dan dpt grand prize - big teddy yg busaqqq....

Soo.. takyah la taruk byk2 gambar. nak tgk banyak2 sila ke facebook. hehe..



Pesona de' Wajah Harmoni - update

Announcing ceremony telah berlaku di Istana Budaya.
Ingat annouce tu just duduk2 buat ayu sambil press conference announce bila2 final gitu. Abis koman pon amik la gambar sedas dua.

Namun apa yg terjadi adalah...



Pentas untuk memperagaan keayuan..



The finalist..



Berjawab soalan la pulek kan.. kata annoucement.. apakah terus jawab soklan terus ni kan.. yg penting hamba menjawab soklan dengan pantun.. haha hebat tak.. lain dari yg lain.. gila gadis melayu.. oppss! gadis..??



Pose maut sket....


Seperti biasa, untuk gambar meremmbes yang lain, sila la jengah facebook.




So itulah perkara2 yg berlaku dan dirangkum dalam satu post. Gile malas...

5 thoughs.. on "Berita Terkini.."

Anonymous said...

beb..kt mana spa laki ni?awek ke laki yg urut2 tu semua?

Anonymous said...

waaa....

apekah result pertandingan gadis2 ayu.... (gadis la sgt..)
saye mau tauuuu.... - ni pn kire pantun 2 kerat jua...heehh...

muaz naik gak ke ketapi ulat.. hehehehe....

- ajula bkn nama sbnr -

Mama Ieta on April 20, 2009 at 1:34:00 PM GMT+8 said...

Tak tau nama 1: Konfem, yg urut tu adalah lelaki2 perkasa sahaja. Tiada tangan perempuan lain dibenarkan mengurut dada bidang suami I yer.. kekeke..

Tak tau nama 2 or Ajula Ajuli bintang 3 :
Mu'az tak naik ketapi ulat coz sedang wat taik mata ketika itu..

Gadis melayu gadis ayu,
Bukan gadis pon cantik juga,
Itu hari announcing baru,
Final 13 Mei baru tahu resultnya.

Ewahh!!

Anonymous said...

13 mei eh..jgn lupe announce disini yerr...
alahai..gmbr kt facebook pule..

- ajula bkn nama sbnr -

Anonymous said...

sorry, just fyi, laki u dah g ke kursani spa tue? cam ne service dia ok x? i nak recommend pada suami i plak lah..susah nak cari spa lelaki kan..

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal