Friday, April 3, 2009

Jengah jangan tak jengah...

Expressed by Noorita Yusof at 4:47 PM
Ha buat sapa-sapa nak mendirikan rumah tangger tu, kalo masih tercari-cari fesyen yang anggun cantek lagi mendasyatkan majlis, sila silalah melawat ke sini..

Nescaya anda sangat teruja dan dapat idea dengan hebatnya..
Nak nak yang post #10 or #15 tuhs. Hua hua hua...


http://www.mesra.net/forum/index.php?showtopic=88035






Haha... Ajula ajula... Tiba-tiba saya rasa cam tersengih sengihan di sini..
Mana la budak ni korek gambar gua. Ni kena bayar royalti neh. Ekeke....

4 thoughs.. on "Jengah jangan tak jengah..."

:::sHa::: on April 5, 2009 at 9:37:00 AM GMT+8 said...

ieta oitttttt..ini dah kes buat lawak.... view pic tuh sampai terlepas..sekali tengok mcm tuh je..terdetik "mcm familiar lah muka dia ni". then baca post balik suruh tgk post #10 & 15..cessss rupanya dia..

Mama Ieta on April 6, 2009 at 12:06:00 PM GMT+8 said...

hahaha... klaka kan.. ada gak nak jadikkan idola di dalam cara pemakaian tudung perkahwinan.. glemer mak, nyah....

Anonymous said...

hhahaa... adeyydeyy.. masuk entry gakk...

gambar sanding pun ade kannn kt forum cari... letakla link iteww... hehehehe...

- ajula bkn nama sbnr -

Mama Ieta on April 8, 2009 at 5:38:00 PM GMT+8 said...

gambar sanding tu entry sultanah nora tu.. kitaorang tumpang glemer je haha...

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal