Friday, May 22, 2009

New Look..!

Expressed by Noorita Yusof at 5:22 PM
I'm soooooo excited!!

My blog got a new look again.

And I love the color soooooooo soooooooooo much!

Ekeke... Demam turqoise+pink tak reda lagi, excuse me ya.. haha..



So today there's only a quick update here which is...


This weekend will become a BZ weekend ever for us!

Ini kerana akan berlakunya kejadian pengemasan mega di rumah yg mana akan tarjadi pertukaran lemari pakaian, closet everything lah.

Mu'az dah growing so baju makin byk so tak muat dah laci baju dia.

While Sofiya nye closet harus dikemaskini sebab nak kena simpan baju2 yg tak muat dah. Donate or keep for the next baby girl (huh..??).

While laci si Eni the runaway maid tu akan diclearkan. So baju2 yg ditinggalkan tu samada:

a) Derma kat rumah anak2 yatim.
b) Kasik kat Bu'min the orang Indon seangkatan.
c) Hantar recycle center.
d) Masuk lam karung campak kat tong sampah depan rumah.
e) Bakar sampai jadi abu.

Agaknya inilah posisi keterkocoh-kocohan si Eni nak melarikan diri pada malam itu..


So tengoklah nasib badan baju2 tersebut esok. Seme bergantung atas budi bicara hati dan emosi kami haha..

Then ingat nak alih kedudukan furniture2 bilik tu. Boringle sama je rekaletak dia. Aku kalo kat Trg kurang2 3 bulan skali mesti tukar2 tmpt katil, lemari seme tu. Baru la pandangan sentiasa segar. Dan proses ini akan bergantung terhadap kondisi tenaga selepas sesi mengemas baju esok. See how.

So klah. Dah 5.32pm yakni masuklah sudah waktu pulang berbondong-bondong dan berjoli di malam minggu.

Ok guys, have a great weekend!

2 thoughs.. on "New Look..!"

Anonymous said...

eh...igtkan blog stiletto tadik...haha...

eni larik meninggalkan baju die ke..haih..igt ade org nak pakai ke..awal sgt die lari, klu x sempat la merasa 10k itew..hehehheh...

Ieta Yusof on May 25, 2009 at 9:19:00 AM GMT+8 said...

haha... tu la blog ala2 gediks giteww..

a'ah dia ingat baju dia tu kita nak cium buat pengubat rindu kot.. Takde Ieta rasa dia takut bawah nanti berat pulak beg tu karang takde kudrat nak angkat. Mau tergolek kat tangga mmg mati kena belasah la kan. Ari tu masa before contest kemain lagi nak soh banjer kalu menang. haha nasib ko la labu...

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal