Thursday, July 30, 2009

:-)

Expressed by Noorita Yusof at 2:45 PM
Smalam aku ngemas-ngemas sambil mengelap2 almari.

Proses pengelapan berlarutan sampai la ke almari tingkat2 tempat letak menda2 hiasan kejadah tu lah.

Aku memang jarang lap sampai ke situ sebab memang leceh binti payah nak lap dengan segala mak nenek pasu kristal, bingkai gambar, bekas telur wedding dan macam2 khazanah lagi lah bertenggek2 kat situ.

So lap punya lap aku terjumpa ini..







Macam piala kemenangan kejohanan bola jaring antara sekolah kan... :)



Kasik tengok sket dapat nombor berapa....












Kalo agak2 blur lagi kelabu tak nampak apa tertulis........



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


"Anugerah Pencuri Hati Terbaik"

27 September 1999

( AHMAD ARIFF NORDIN )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~








Tanpa sedar aku tersenyum (cewahhh)..


This is the very first anniversary gift from me to him...


And.. I still love you from that moment till forever...

8 thoughs.. on ":-)"

zura on July 30, 2009 at 6:55:00 PM GMT+8 said...

waaa...kreatip....kreatip.... ehhe...

Antonio said...

first time baca.....gugur jantung gue...ehh td dh type ekk..haha...seriously romantic plus creative plus innovative...x sabo nie nk dgr citer esok.....;p

:::sHa::: on July 30, 2009 at 7:57:00 PM GMT+8 said...

Fullamak..tak pernah terpikir ade org buat mcm ni??? Attention to En Ariff, awak sangatlah beruntung dapat Noorita ni. creative sungguh..

lyana kamarul bahrin on August 4, 2009 at 3:09:00 PM GMT+8 said...

wow best best idea. :P nk pinjam idea tp dah tercerita kt suami haha. blehla kot wat utk ayah ke mak plak kan kan. menarikssss

SaBbY on August 4, 2009 at 4:03:00 PM GMT+8 said...

comey la ieta!! siyes..mcm x caya eita wat..adduhh...tabik spring r..

en ariff..mesti la dier berbangga berbunga2 kan..:P

nill said...

haii ieta...i'm x-sulaimanian...suka baca blog ni...dan kim slm sket kt minah lawa mmg lawa tu...rasa tempias sakit ati gak je baca...

nyway..ieta mmg lawa aper..

Ieta Yusof on August 5, 2009 at 11:59:00 AM GMT+8 said...

kak zura: :P

Antonio Benderas: tapi still takleh lawan story Mera Mann awak tu hehe..

sha, liyana & sab: cam apakah kan.. haha... tapi lagi kelaka bila ingat muka terkejut lagi tidak percaya apek kedai piala tu. dia cakap seumur hidup dia jual piala ni 1st time orang order camtu + seketul je haha... terasa tebal jap kulit muka time tu :)

nill: siapa ni ye.. intro sket. :) nyway thanks for your compliment hehe..

syanaim on August 5, 2009 at 2:45:00 PM GMT+8 said...

::hai sis..i suka u nyer blog..kita kn bertukar2 link kan?anyway u already my facebook member..anyway luv to know u sis!!daa::

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal