Tuesday, July 21, 2009

The outing day...

Expressed by Noorita Yusof at 4:40 PM
Remember the previous entry..??

Kalo tak remember, sila scroll bawah sket dalam 2-3 kali putaran roda mouse, ha tu la dia nge.......



So begitulah berlangsungnya perlawanan penuh aksi dan penuh rushingnya pada hari tu.
And siapa sangka, the kaku-est badminton player (saya ler tu) adalah memenangi perlawanan itu..!!!

WHOOOAAAAAAAAAAAAAAAAA................

Rilek rilek... Tutup mulut tu sket. Jangan kasik ternganga besar-besar sangat hahahah...

Ekceli sebab berkumpulan, so boleyla kan.. Cuba secara solo. Mmg la awal2 dah out ekeke...

So ni la serba sikit pasal ari tu..

Venue: Pro One Badminton Court, Wangsa Maju.
Date : 19th July 09
Time : 11am (patut berkumpul kol 10.30. Tapi biasala. Anak2 nak berak kencing dulu sampai la sana dalam 10.50am)

So ada 4 group main on that day. Nak buat single2 tak sempat masa kay. Ni bukan kejohanan terbuka Wangsa Maju sepekan daerah Setapak pon..

Saya ada berada di Group 4 dengan ketua kumpulannya yang sangat comey-Louise. Ahli2 kumpulan lain yang tidak kurang comelnya adalah mama Farah, Carysse and yours truely...

So for Group 1 ketua dia adalah Andrew, Group 2- Nicky and Group 3-Simon. Ahli2nya adalah tidak ingat. So sila abaikan.

So camtulah, libas nye libas... Brenti.. Farah lari2 gi pujuk Dina. Then sambung balik libas libas.. brenti.. Aku lari pegi layan Sofiya nak apa. Then continue lagi. Sampai la abis... Papa Farhan takde sebab outstation so gilir2 la budak2 lain jaga Dina ekeke.. Sume nak tunjuk skill mari memujuk kanak-kanak kepanasan yang menangis dengan kuat hehe... While Mr Hubby tgh tidokan Muaz. Sooo mmg mama mama powerlah!!

Ekceli aku main 2 game je. Satu game parner ngan Mastura. Pemain import sebab masa tu Farah lom sampai. Then 1st set menang. 2nd set main sparuh pastu pass raket kat Farah sambung. Aku jaga Dina. Boley tak tukar2 camtu kikiki....

Pastu 2nd game aku partner ngan Farah lawan Nicky ngan Siti. We are winning ok! 1st mmg menang huhu pastu mara ke 2nd set. Tapi time ni anak masing2 dah teriak2. So tak dapat concentrate. Last2 Farah kuar so Jenny ganti. Ni import dari group mana aku pon tak tau la blalang... Pastu Sofiya lak nak kencing bertepatan lak game over...

So bila kira2 jumlah kemenangan, at last group kitorang menang... Yeay!! Sungguh Malaysia Boleh!! Jika kau fikirkan kau boleh.. Kau hampir boleh melakukan.. lalala....



Some pics on that day...


Louise- ketua kumpulan saya. Kiut kan.... ^_^ Dia adalah sangat terer bermain badminton. Aku rasa game ari tu cam acara memanaskan badan je kot bagi dia hehe..



Menyusun strategi serangan...

While aku tengah 'training' ngan Sofiya kat ujung court..



Tu dia....... Susi Susanti Ieta Bambang Yono Yono sedang beraksi!



Penjaga garisan he... Cian Sofiya setia tunggu mama main kan..




Hadiahnya..

Mine is red one...

Dah penat2 main kita minum dan makan2 dulu............
From left: Bee Chien, Cranex, Shu Hwey & Carysse




Jenny (black shirt) & Louise (white shirt).

Edward Cullen eh! Andrew..



Dari pandangan sisi: Farah (nampak suku je muka), Choo (dari view pony tail) & Liza.



Love birds... Simon & his pair..


Us- Ohhh sungguh riang gembira dapat makan...

But frankly, even esoknya sakit2 badan kan (sungguh tidak beraktiviti sukan kan), tapi it's worth it. Aku rasa aktiviti camni lagi mengeclosekan we all each other daripada just sit-eat-gone.

So boley la plan main futsal lak lepas ni (huh..????).

1 thoughs.. on "The outing day..."

zura on July 22, 2009 at 4:14:00 PM GMT+8 said...

master edwin x join ke kali ni....? (hehe)

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal