Wednesday, July 22, 2009

Video basi from that moment...

Expressed by Noorita Yusof at 4:31 PM
Setelah sekian lama baru aku agak 'rajin' nak transfer video2 final Pesona De'wajah ari tu dari phone ke lappy.

Memandangkan clips adalah dari enpon yg semestinya bukan 3G maxis broadband whatsoeva, ditambah pula dishoot oleh jurukamera enpon amatur dan dalam keadaan yg excited lagi teruja, so awal2 sayer mintak ampun dan maap sangat2 di atas kepeningan, kekelabuan dan ketunggangterbalikkan punya clips yg bakal anda tonton.

So ni lah dia beberapa clips yg sempat dishoot.
A big thanks to tukang shoot-Jazlin, hubby's cousin yang gorges. Kalo takde clips ni takde la moment2 yg boleh dikenang =)



video

Q&A session.. sorry sebab terpaksa teleng kepala sket tengok video ni. Shoot salah angle tu hehe.. and sorry sebab dari pandangan kejauhan. hehe... ala2 boley dengar aku meraban apa tu ok la kan haha..



video

Final runaway before result been announced. Time ni hayunan kaki pon dah tak betul. DEBOR WEH.......


video

RESULTS! Juga berkepala senget awal2 bila menonton pastu ok dah. Once again, please excuse the video quality juga hingar bingar berkaitan.. Oh.. meremang balik bulu romaku bila tgk balik clip ni..

2 thoughs.. on "Video basi from that moment..."

:::sHa::: on July 24, 2009 at 9:24:00 AM GMT+8 said...

ieta..berdebar weh nak tunggu results..hahaha..padahal dah terang2 tau sape menang..

Ieta Yusof on July 24, 2009 at 3:01:00 PM GMT+8 said...

ieta tengok balik pon masih boleh mengakibatkan sejuk tangan hehe...

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal