Friday, November 20, 2009

Xcellink Halloween Dinner

Expressed by Noorita Yusof at 5:34 PM
Oh selamat menjenguk kembali ke blog bersawangku...

Just a quick update dari kejadian2 lepas2 la ek..

Remember, my horror company dinner yg aku hebohkan satu ketika dulu..?

Well well.. akhirnya aku mendecide utk menjadi hantu pontianaks ala2 kaum kerabat Cullens gitew..








Obviously bukan yang pakai kimono tu la kan...

Hamba takdelah secute amoi Choo Chin Ling ekeke..

Saya jadik pontianak gua.com gitu....

Seriously mmg sepupu sepapat  jamu rapat Cullens I tell you, coz I pontorita yang takde taring.

Hanya gigi gigian biasa sahaja.. And then kulit pale white.. acewah...

But jangan lupa mata dek non... Mata I merah gitew..... merah2 si bijik saga kaedahnya..

Mata merah tu bukan sebab suruh Choo tumbuk kasik merah, tapi saya dah Puan Farah Fardiana adalah sungguh bersungguh2 mempurchase secara online lagi color lens itu.. Kalo rasa2 nak mata cam Naruto ke, barbie doll ke, or mata juling, sila pegi kat sini..

Kisah lens tu nanti kita cite aa.. Kite cite kisah dinner2 itu dahulu..

Well, aku ekceli takdela bersemangat nor nak pakai hebat2. paling kurang pon pakai je serba hitam gitu je la.
yang penting mata tu mata...

Tapi sehari sebelum dinner berlangsung, aku dimaklumkan bahawa aku akan menjadi emcee bersama dengan Mohan Chandrakumar. Cam perlu ke bagitau hari ni kan.........????? Apsal tak bagitau esok malam je..????

So selepas berlaku adegan pujuk memujuk bagai, akhirnya aku bersetuju la.. tu pon lepas Mohan ugut nak melutut kat situ dan takkan balik sampai aku kata YA. So apa pilihan..??? <-- siap kau Mohan. Pecah kata pecah gelah. Dah pecah pandai2 la beli baru..

Then petang tu jugak aku menggagau carik baju yang hebat la sket. So akhirnya jumpa la dress putih yg aku pinjam ngan kawan aku. Nasib ngam2 kau... bagai diukur2..

So tudung segala mmg dah ada, tinggal touch sket la cam antu ponti tu kan. Nak exact2 cam dia tak jadik la plak coz dia tak ada kat situ utk aku tiru <-- hey aku main2 je aa.. jgn datang pulak!

Jadinya malam tu berlangsung la dengan aman setelah aku membaca 2 patah ayat je haha.. lain tu Mohan la rule the event. Aku lak menyibuk kat meja farah ngan wawa haha.. aku nak main game sambil berborak k..! bukan nak tercegat kat depan tu hoho..

Nasib la before dinner aku dah alas perut ngan set McChicken. (alas ke?).
Kalo tak mau kebulur Somalian aku sebab dinner tu cam start kol 9. Biasala.. janji melayu muda lupa..
Cakap dinner kol 7.30. Kol 8.55  baru terhegeh2 nak amik tempat..

The dinner? Haha... Aku rasa adik aku masak lagi sedap kot! Opps..

So sudahnya aku ratah ikankuruskering goreng tu je. Pastu hirusp supdantelurdanjagung.
Bersyukur la wei... ada gak la lauk kan... daripada ko kena makan taik idung sendiri kan.

Paling best sebab aku dapat nih!




My lucky draw..!!

Haha.. dan ia adalah thumdrive 8GB! HOHO!!!



11 is always my LUCKY number... ^_^

Tapi paling best Farah la.. Dia adalah salah seorang pemenang grand prize lucky draw hokey.
Dapat batu nesan besar kau...!



Tengok batu nesan farah.

Sebesar Dina (anak dia) hokey! hahaha...

Dan ia adalah sebuah DVD player..! waaaaaaaaaaaaaaaaaaa sekalikk!!



 
Best Dress - Male
 
 


Best Dress - Female




So camtulah. Tapi it's an enjoyable dinner la I can say..


6 thoughs.. on "Xcellink Halloween Dinner"

:.aYesHaaHmaD.: on November 21, 2009 at 12:50:00 AM GMT+8 said...

Alamak..miss choo chin ling jd hantu jepun lahhhh....

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]buy adobe dreamweaver, [url=http://firgonbares.net/]software stores uk[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] nero 9 reviews can i buy photoshop in
buy microsoft software india [url=http://firgonbares.net/]autocad civil 3d[/url] office 2003 hack
[url=http://firgonbares.net/]best software store[/url] where to buy macromedia
[url=http://firgonbares.net/]microsoft software applications[/url] cheap os software
sell software solutions [url=http://firgonbares.net/]kaspersky anti virus[/b]

Pearl Akasia on November 21, 2009 at 10:54:00 AM GMT+8 said...

hahah.. menjadi jugak hantu tu..
kalau kasi lebih putih dan pucat, konpem semua orang lari..haha

Pearl Akasia on November 21, 2009 at 10:54:00 AM GMT+8 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

choo chin ling jadik antu pe tuu.....?


- zura bkn nama sbnr -

syanaim on November 24, 2009 at 9:30:00 AM GMT+8 said...

::akak ita jd hantu chomel::

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal