Friday, December 11, 2009

Bola2 kemanisan..

Expressed by Noorita Yusof at 5:34 PM


Adakah korang masih ingat benda ini..?

Yeap!

This is the famous amous chewing gum for 80's baby! haha..!

Lama gila try carik gegula ni (semangat) kan, and that day suddenly terjumpa.

Terjumpa pon kat bus stop. Masa tu tengah tunggu Yanie datang pick up coz kitaorang nak pegi training sama2. Since dia tak tau umah saya, so saya tunggu dia kat bus stop (brief sket sebab apa aku tunggu dia kat bus stop).

Cam lama dowh tak melalui saat2 penungguan bas sehingga berjanggut.

Berbalik pada chewing gum 88 ni (baru aku tau nama dia 88). Dulu kitaorang panggil dia cuwinggam 3 bijik kaler2.

Sanggup tu reserve duit belanja sekolah semata2 nak beli gegula ni kat kedai bawah umah makcik ani tuh!

Tak pon kalo duit dah abes, tebal muka tu mintak kat Chek (my nenek) so dia akan meraba2 di zip bawah baju dalam dia then dapatla dua posen. Kalo dia takde duit kecik even dah puas digging, dapat la lima posen. haha...

Dulu kalo dapat pekena chewing gum ni kan cam ohhhhhhhhhhhhhh kenikmatan!!

The most heaven part adalah masa mula2 masuk mulut then the first two bites is like soooooooooooooo orgasma!

Then bila dah lama2 sket tu dah hilang rasa manis tu kan, then we start to do the gummy bubble like as big as you can!

Oh oh..!! I want to be a kid again!

6 thoughs.. on "Bola2 kemanisan.."

lyana on December 12, 2009 at 3:20:00 AM GMT+8 said...

wahhh dulu2 pun hari2 beli chewing gum ni pas abis kelas. :D kegemaran wokeh..satu lagi chewing gum yg suke yg black and white kaler die tuh..

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]kaspersky free key, [url=http://murudobaros.net/]define oem software[/url]
[url=http://murudobaros.net/]adobe photoshop elements for mac[/url] buy and sell software adobe creative suite 4 full torrent
software selling price [url=http://murudobaros.net/]educator discounts on software[/url] microsoft office 2003 download
[url=http://murudobaros.net/]software discount software[/url] you buy adobe photoshop
[url=http://murudobaros.net/]buy software canada[/url] find cheap software
microsoft office professional software [url=http://murudobaros.net/]purchase application software[/b]

:.aYesHa.aHmaD.: on December 14, 2009 at 12:53:00 PM GMT+8 said...

Oittttsssss my x-ATL..ahaha..ni feveret masa kecik2..skang ade jual lagi kat kedai mamak dpn rumah I , u..

Noorita Yusof on December 14, 2009 at 1:45:00 PM GMT+8 said...

lyana:a'ah btol2. black and white pastu cam ada tulisan2 cina sket tu. sedapnya....

sha: yeke sha..? skang ieta carik yg gula2 cam ada gambar udang tu. yg cam ada plastik nipis leh makan tu.. ohh... nak...!

Bai on April 15, 2010 at 11:49:00 AM GMT+8 said...

alamak tiba-tiba terasa kepingin! :D

Edura Hanum on March 2, 2012 at 3:23:00 PM GMT+8 said...

dah lama rasanya xnmpk gula getah camnie.

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal