Thursday, December 24, 2009

Pengumuman secara informal kaedahnya

Expressed by Noorita Yusof at 2:35 AM
Jam skang dah kol 2.23am.

Diulang.

AM.

Yakni pagi2 buta... bukan petang ala2 nak membuta pas lunch kat opis.

Ala2 cam apekejadah ko tulis blog di kala dinihari begini.

Bukan sepatutnya ko dah berdengkur lagi melelehkan air masam ke bantal ke.


Tapi aku masih tidak dapat boleh tido lagi.

Ada seloyang kek lagi yg aku tengah tunggu masak tuh.

Yeap, anda tak salah baca.

Saya memang sedang memasak sekarang ini.

Masak kek.


Buat yang tak pasan tu, aku dah menceburkan diri dalam bidang keusahawanan dan peniagawati ni sejak September lepas.

Takdela hebat apa pon.

Bukan saudagar kain al ela or saudagar minyak wangi arab setitik tahan seharian ke ataupun penjaja perniagaan bertingkat.

Tapi aku jual cupcake.

Hehe...

Jangan la gelak woi!

Tak caya ke?

Kalo tak caya, sila-sila la jenguk http://applecuppies.blogspot.com


Sini kira cam katalog gitu la pendek kata.

Mana2 kek yg pernah orang tempah dan aku jual, aku publish sini.

So terlanjur (terlanjur ke mengelanjurkan diri nih) cite psl cupcake ni, aku nak pomot la kan kat followers 11apples ni, mahupun para2 silent reader tu :)

Kalau korang ada apa2 occasion or apa2 nak celebrate ke or just nak makan2 je, just order ngan saya tau.


Lagi satu aku dah berjinak2 dalam dunia katering.

cewah!

cam hebat je kaedahnya hehe..

Ekceli perkhidmatan katering secara kecil kecilan lah.

Aku ada buat set nasik minyak + kari ayam ngan set ayam masak merah + nasi himpit before ni.

Untuk meeting2 opis.

So kalo adalah berminat juga, ring ring card me k.. hehe..


There!

Oven dah berdenting!

Haha ngam2 pulak.

So chow chin chow..

nak tido...

beleh doh mater aku neh..

3 thoughs.. on "Pengumuman secara informal kaedahnya"

cik jieha said...

am soooo proud of u! keep it up, babe :)

cik jieha said...

am soooo proud of u! keep it up, babe :)

cik jieha said...

am soooo proud of u! keep it up, babe :)

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal