Thursday, December 31, 2009

Sayonara 2009... Aloha 2010!!

Expressed by Noorita Yusof at 3:36 PM
Esok 2010 la kawan2!

Macam sangat sekejap dan sangat2 pantas masa berlalu kan..

So bersempena nak bertahun baru, aku nak imbas sket apa yg best and apa yang tak best di sepanjang 2009 yg telah terjadi pada diri aku..


YEAY!!

** Dalam usia 29 tahun, I owned such a perfect life - career, wonderful husband and cutest kids in the world. I feel complete! Alhamdulillah..

** Step in to the final stage dalam Pesona De'Wajah Harmoni contest and won the FIRST prize!

** Entered to the new world of mine - entertainment!

** Being a cover girl & have my own slots in local mags and newspapers.

** To have my own food based business - Apples Bakery!

** To collect less complains on my cooking. Haha.. And mastering of ALL hubby's fav foods!

** Raya kat tempat lain for the first time ever after 29 years! (or shud I put under below category..?)

** Jumpa balik my old long-time-no-see fren yang I've looking for 13 years.




HAIH...

** The runaway-maid thingy.

** Sekeluarga menerima gelombang dugaan yang paling besar dan berat on hubby's business.

** Gaji naik sket je sebab kegawatan ekonomi. Ok ok.. better than none rite..

** Kete kena cium bontot dah menjurus kepada tindakan2 leceh utk settlekan.

** Tak sempat nak settle satu lagi plan.. Masa masa... Nway, bawak ke tahun depan...




Hmm I think tu je kot..



And for these coming new year 2010, aku harap dapat merealisasikan ini..




CHAIYOK CHAIYOK..!!

** To get my plan yg tak berjaya dilaksanakan masa tahun 2009 tu settled.
Target is: JAN 2009! MUST!!!!

** Will introduce my new cabang business- Apples Catering!

** Tambah produk2 baru on Apples Bakery.

** To become a BETTER wife to my hubby.. (InsyaAllah Pa, I'll try my best!)

** To help hubby to expend his business.

** To get my home a BETTER look. I'll make a change. Wait & see!

** To become a BETTER muslim..

** Sofiya at least kena pandai baca this year, and Mu'az at least kena kenal ABC and 123 better! (Ya Allah... kurniakan aku lebih masa dan ruang utk bersama anak-anakku..)

** To shut the mulut2 puaka budak2 sengal di opis and whoever people with busuk hati (and busuk mulut also) up. <-- I love this point! hahaha..!

** Tanak pakai kata diri 'AKU' dah kat blog. It's soooo not me!

** Most important of all - to become a BETTER BETTER person!



Harap2 apa yg dimpikan ni dapat dilaksanakan. InsyaAllah... Pray for me frens!

So kawan2... malam ni kemana anda..?

Dataran? KLCC? Bangsar? Hartamas? Zouk? Masjid Negara? or... Home Sweet Home..??

For me, tetap cam 10 tahun lepas.. - HOME!

Haha... So malam ni saya cuti dari buat cake or to attend with any unfinished tasks. I'll be with my hubby and kids depan TV tengok DVD. Paling2 naik kete pegi kat Taman Tasik Sri Gombak tengok bunga api KLCC dari situ. Apa lagi yang diperlukan selain dari bersama yang tersayang..?


Saya (cheh saya tu.. I'll pick the better katadiri in my 2010 blog ya peeps. don't muntah now!), dengan ini ingin mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2010 pada anda semua..

Semoga tahun baru ini akan lebih membawa sinar kebahagiaan dan rezeki yang melimpah serta kesihatan yang bekekalan pada kita semua. InsyaAllah...




HAPPY NEW YEAR!!!



6 thoughs.. on "Sayonara 2009... Aloha 2010!!"

Cik Zura on January 3, 2010 at 11:33:00 PM GMT+8 said...

uihkzzz.. lama giler kak zura dok masuk blog nin....sebab termissing link masa buat wallpaper baru....

Cik Zura on January 3, 2010 at 11:33:00 PM GMT+8 said...
This comment has been removed by the author.
zura on January 5, 2010 at 9:04:00 AM GMT+8 said...

ieta..gud luck ye...
catering uu... =D

ya-ummi on January 6, 2010 at 11:53:00 AM GMT+8 said...

lama aku tak masuk blog ni.. anyway semoga semua impian ko tercapai. Aku kan jadi loyal customer apple's bakery ;)

日月神教-任我行 on May 11, 2010 at 12:20:00 AM GMT+8 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

玉米蛋餅Stanly on May 12, 2010 at 11:06:00 AM GMT+8 said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal