Saturday, January 30, 2010

Back & Hawtt!!

Expressed by Noorita Yusof at 12:57 AM 4 thoughs.. Links to this post
Rindunye kat page saya ni.................

Rasanya ni adalah post keDUA dalam bulan ni kan..wow!!!! bz jabatan perdana menterinye rasa....!

Ok just to post a quick update here..

Brapa orang sini tau apa itu majalah Aniqah..??

Tau ok, bukan baca he..

Aku pon tau gak la.. tengok2 kat kedai camtu kan..

Tapi tak pernah la baca dan jauh skali beli.

Tapi kali ini anda sume harus, mesti, wajib beli tau..

Yang keluaran Feb 2010..

Spesel woooo....




WALLAUWEYYYYYYYYY!!

Sila perhatikan headline dia..

Ala2 majalah Playboy kot....

Adalah sentap kan saya 1st time baca tu.. Tell you, acara interbiu kita ngan reporter tu 95% berkisar pasal cupcake, 2% keje, 2.5% modeling dan just 0.5% je soalan pasal bikini tu..

Tu pon reporter just tanya: "Ada tak you dapat offer pelik2.."

Kita jawab: "Adala skali kat Facebook, ada orang tu tanya, kalo I bayar you pakai baju mandi you nak tak..?"

Nah tu dia.............!

Tu je pon secebis jawapan aku, terus jadi - "NOORITA TOLAK TAWARAN BERBIKINI" gitewww!!


Hawt!!!


Aku rasa mesti laku cam kepok lekor panas kan haha....

Tapi yg lain2 cite tu okla, consider takdela putar alam.. Kalo korang nak tau apa cite lagi kat dalam tu, sila dapatkannya di pasaran sekarang sebelum abis yeh hehe.. ;)

Sunday, January 10, 2010

Outing to Sunway Lagoon Theme Park..

Expressed by Noorita Yusof at 1:53 PM 0 thoughs.. Links to this post
My first entry on 2010..

Permulaan.. mesti la happy2 kan..

Memandangkan Ieta (kata nama baru neh..) memang dalam mood happy (even masalah byk tak abis2 kan) so let's talak about happy happy thing...


Smalam kitaorang ada team outing for SRA team for Quarter 4, 2010. Roughly, our company ada bagi peruntukan setiap 3 bulan skali (per quarter) utk kami bersuka ria. Suka hati lah nak buat apa ngan duit tu, nak makan, buat aktiviti ke apa2 lah.. So selama ni asyik2 makan je kan, asyik ternak lemak je kan, apa kata kali ni kita bakar lemak itu.. And this time Ieta ngan my team punya turn to organize, we all decided to go to Sunway Lagoon Theme Park!! WooHoo..!

So biasalah, tak semua la dpt pegi. Ada je la jadik pengkongsi tido... but never mind duit yg ada bazirkan tu, kami pakai!! wuahahaha... Thanks! ekekeke..

Jadinya yg pegi adalah 12 orang gitu. So lets those pics do the talk.. =)







1 per 6 dari team hehe...




 
 

 

 

 

 

 

 

 


Our trip la kira even dua jengkal je pon.. hehe..

So peeps... Any opening event to cheer your new year up..? ^_^
 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal