Saturday, January 30, 2010

Back & Hawtt!!

Expressed by Noorita Yusof at 12:57 AM
Rindunye kat page saya ni.................

Rasanya ni adalah post keDUA dalam bulan ni kan..wow!!!! bz jabatan perdana menterinye rasa....!

Ok just to post a quick update here..

Brapa orang sini tau apa itu majalah Aniqah..??

Tau ok, bukan baca he..

Aku pon tau gak la.. tengok2 kat kedai camtu kan..

Tapi tak pernah la baca dan jauh skali beli.

Tapi kali ini anda sume harus, mesti, wajib beli tau..

Yang keluaran Feb 2010..

Spesel woooo....




WALLAUWEYYYYYYYYY!!

Sila perhatikan headline dia..

Ala2 majalah Playboy kot....

Adalah sentap kan saya 1st time baca tu.. Tell you, acara interbiu kita ngan reporter tu 95% berkisar pasal cupcake, 2% keje, 2.5% modeling dan just 0.5% je soalan pasal bikini tu..

Tu pon reporter just tanya: "Ada tak you dapat offer pelik2.."

Kita jawab: "Adala skali kat Facebook, ada orang tu tanya, kalo I bayar you pakai baju mandi you nak tak..?"

Nah tu dia.............!

Tu je pon secebis jawapan aku, terus jadi - "NOORITA TOLAK TAWARAN BERBIKINI" gitewww!!


Hawt!!!


Aku rasa mesti laku cam kepok lekor panas kan haha....

Tapi yg lain2 cite tu okla, consider takdela putar alam.. Kalo korang nak tau apa cite lagi kat dalam tu, sila dapatkannya di pasaran sekarang sebelum abis yeh hehe.. ;)

4 thoughs.. on "Back & Hawtt!!"

Mas Putri, on January 30, 2010 at 7:08:00 PM GMT+8 said...

Kak ita.. biasa la kak bila dah ceburi bidang glamour ni kan.. penuh ranjau dan duri. inilah salah satunya - wartawan. Kalau dah namanya wartawan tu, tak kisah la majalah Aniqah ke.. Nur ke.. Al Islam ke.. Muslimah ke pasti nak cari isu hangat untuk diketengahkan sbg alat untuk melariskan jualan terbitan mereka. Tengok tu, baru dpt offer dari facebook je, dah buat tajuk! Itu belom direct nego - agaknya boleh heboh masok TV sekali, hehe.. Tajuk tu menggambarkan seolah2 sepanjang photoshoot tu sembang bab tu je..

apa pon kak, saya harap akak tak cepat melatah dengan permainan dunia glamour ni. Gud Luck! i amirer ur face =D

:.aYesHa.aHmaD.: on January 30, 2010 at 7:13:00 PM GMT+8 said...

ha..tu dia Ieta..Headlines...boombastic...gelak x hengat baca headlines..

Cik Zura on January 31, 2010 at 12:43:00 AM GMT+8 said...

eita... as i said before i cant find it.. huhuhuhuhu ceddeh....

qaseh on February 5, 2010 at 2:14:00 PM GMT+8 said...

mcm2 la...apa-apa aje lah

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal