Sunday, January 10, 2010

Outing to Sunway Lagoon Theme Park..

Expressed by Noorita Yusof at 1:53 PM
My first entry on 2010..

Permulaan.. mesti la happy2 kan..

Memandangkan Ieta (kata nama baru neh..) memang dalam mood happy (even masalah byk tak abis2 kan) so let's talak about happy happy thing...


Smalam kitaorang ada team outing for SRA team for Quarter 4, 2010. Roughly, our company ada bagi peruntukan setiap 3 bulan skali (per quarter) utk kami bersuka ria. Suka hati lah nak buat apa ngan duit tu, nak makan, buat aktiviti ke apa2 lah.. So selama ni asyik2 makan je kan, asyik ternak lemak je kan, apa kata kali ni kita bakar lemak itu.. And this time Ieta ngan my team punya turn to organize, we all decided to go to Sunway Lagoon Theme Park!! WooHoo..!

So biasalah, tak semua la dpt pegi. Ada je la jadik pengkongsi tido... but never mind duit yg ada bazirkan tu, kami pakai!! wuahahaha... Thanks! ekekeke..

Jadinya yg pegi adalah 12 orang gitu. So lets those pics do the talk.. =)







1 per 6 dari team hehe...




 
 

 

 

 

 

 

 

 


Our trip la kira even dua jengkal je pon.. hehe..

So peeps... Any opening event to cheer your new year up..? ^_^

0 thoughs.. on "Outing to Sunway Lagoon Theme Park.."

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal