Thursday, April 15, 2010

Latest latest hupdate!

Expressed by Noorita Yusof at 3:56 AM
Cam biasalah intro kalo dah lama tak update blog kan - B.I.Z.I.

Ampunkan saya kerana menjadi sebizi Dato' Sri Najib. Najib pon ada assistant hokey.. Assistant I..? on the way.. muehehe..

So update update..

Cuppies Business
Alhamdulillahh dan syukur ke hadrat Ilahi. Rezeki yg dicurahkan tak putus2... Sampai tak menang tangan and kadang2 terpaksa tolak order. postponed ke apa. MMg niat Ieta kalau boleh mmg tanak tolak order tapi mmg dah tak leh selit.. Well. saya still kerja opis kan. kalo full time in this business mmg I pulun gitew nyah!

Punya la I bz ngalahkan Chef Wan puan puan kan, sampai tak dan nak hupdate2 or hapload2 gambar2 kek kat Apples Bakery group kat FB ngan my cuppies blog http://applecuppies.blogspot.com
(sempat jugak kasik taruk nama blog.. pomote la konon.. eheh)

Nanti ada je kesempatan mmg saya woshhh upload utk tatapan semua k.


Kerja2 Opis
Last 2 months was terrible!! Bz! Pening! Tensen! Hampir menopause! Mmg takde life langsung2 kat opis. Jgn kata nak buka web2 lain, nak gi jamban pon tak sempat dek non oi... kena kumpul2 urine dah tak tahan nak terkucil ku tahan jebat baru la gi toilet. (p/s: Perhatian ye. Toilet pompuan kat A6 skang ni serba kekurangan wei. Tmpt tisu auto rosak, tmpat kuar sabun rosak, pastu toilet pon tak wangi. lom kira orang melepas gi. mmg la ko pitam! sapa2 berkenaan kalo bace ni sila la wat sesuartu.. toilet kat Jalan Tar yg indon2 pakai tu lagi lawa aku rasa).

So kunun ingat by April reda la sikit kan. Eh tak...... Bertambah2 lagi ada. macam2 hal la dari hal operation membawa ke hal attitude manusia.

Tapi Alhamdulillah, rezeki di tmpt kerja juga masih ada. Baru terima berita baik tapi aku rasa byk menda terselindung disebaliknya.. harap sume ok and hope aku manage to handle everything. I mean it - EVERYTHING!


Modelling
Gedik nak mampus sub title kat atas tu kan. Kalo musuh2 dalam selimut I baca mmg muntah nanah la pendek kata. haha..!

But ia adalah hakikat kan. Ni pon cam part time job I gitew. Skang ni menyambil2 la terima tawaran jadik model2 indoor outdoor dengan bayaran berpatutan. Don't worry saya tak charge semahal Amber Chia. Sapalah diri ini kan. Jiran sebelah selang 2 rumah pon lom tentu kenal sayer. mengadala kan (kalo ikut tren borak2 bandar skang - mengada la kottttt) nak charge2 gedebum ni. Gedik kot.... Kot itam kot biru, kot kau mahal, ada aku kisah..? Abaikan.

So di samping menadah muka ke kamera, saya jugak ikat kontrak dengan Nuvafemme product for 2 years. So meaning muka I yang tak seberapa ni akan kuar kat iklan2 dia dalam masa 2 tahun sahaja. If kuar je 2 tahun 3hari, mmg I saman je macam Wardina buat hahah!

So skang tgh hangat kat majalah2 la kununnya.. Yg saya tau dah kuar majalah Nona, Keluarga, MIDI (aduh dah masuk taraf 40-an dah aku nih) and paper2 tempatan.

- From Majalah Keluarga May 2010 -


So apa lagi dapatkan la produk ni ye puan2. Tuan2 nak cuba leh gak. Tapi kalo kulit lembut ngalahkan bini sok2 jgn nyesal ye haha.. Product ni bagus utk kulit, payudara anjal (malu dowh tagline ni) ngan macam2 lah. Utk keterangan lanjut sila jengok web dia.

My next plan dalam bidang ni just tunggu..... ^_^


Family
Ok. Still 2 anak buat masa skang ya. Tiada perancangan dalam masa terdekat nak tambah ahli kuarga. Harap ini menjawab soalan2 reporter sekepochi abag rambut ketak dan ketiak berambut di luar sana k. hoho..



Then.. sampai sini je lah dulu kotttttttt... dah kol 4 pagi kottttttttttt..

2 thoughs.. on "Latest latest hupdate!"

shi3la on April 15, 2010 at 9:58:00 AM GMT+8 said...

hermmm sy raser 1time sy jejak sini...salam kenal dari sy yerk..

kiter xchange link yer...

-:monalisacrv:- on April 16, 2010 at 7:04:00 AM GMT+8 said...

ietass..hahah..alal title gedik pun ape salahnye..pedulikkss..anyway, congrats..sha baru tahu result dah kuar..ehehehehe..

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal