Friday, June 18, 2010

Cuba banding sendiri tengok...

Expressed by Noorita Yusof at 6:35 PM

6 thoughs.. on "Cuba banding sendiri tengok..."

MaS PuTRi on June 18, 2010 at 9:42:00 PM GMT+8 said...

sama je kak noritta, orang lain ke orang kita ke..

kalau tengok staf2 orang kita kat gomen tak dinafikan lah memang ramai buat perangai lagu tu. agaknya sebab dah selesa dgn hidup/kerja kot (maklumlah secure)

apa kurangnya "orang lain" pun.. kalau tengok kat kat kompeni nenek moyang diorang pon sama je kak ieta, takde mana rajinnya pon.. malah lagi terok sb kuat gosip, main judi, belit buat kerja tapi bos diorang back-up.. biasalah kak "sesama orang lain"

Anonymous said...

"aiyooo...ini olang manyak hebat, kalu kak ieta takdak haaa... nanti kelajaan manyak lugi woooo....." huahuahua

Anonymous said...

kakitangan awam kalu tak kena ketuk sikit takkan gerak buat kejer.. ape yg diorg buat kt opis..yg makcik-makcik kerajaan ni asik dok mesyuarat tingkap, gossip...bla-bla...yg ni namanya no action talk only (NATO), yg penolong pengarah plak level 41 semua nih asik kursus memajang... tapi balik kursus takdak apa2 pon tindakan.. same je mcm dulu... no action kursus only (NAKO), no action seminar only (NASO).. yg pengarah plak asik meeting memajang, berejam2.. dlm meeting dok citer kisah-kisah dongeng sampai berejam2 tapi takde tindakan,, last sekali "errr kita akan ambil tindakan dan mesyuarat akan ditangguhkan ke lain tarikh" .... level ni plak namanya no action meeting only (NAMO)... last but not least ade jugak yg no action facebook only (NAFO)... hahaha.... tapi skang ni bagus skit sbb KSN la ni strict giler... KSN skang ni ambil tegas dgn komplen2 drpd pengguna awam... ade la sikit nmpk penjawat awam buat kijer.. tapi kena ketuk la dgn tukul KSN baru terhegeh2 nak kijer..

Miss Moon on June 21, 2010 at 12:04:00 PM GMT+8 said...

wah eitaaaaaa kiter tersengeh je baca sebab ada few yg rasa terkena kat batang hidung sendiri ....ok caiyyyooook its time to change ...bersemangat nihhhhhhhhhhhhhhh hahhaha

nanaruzana on June 22, 2010 at 3:24:00 PM GMT+8 said...

alamak kak ieta....ok..i sedar...huhuh....ampun maaf di pinta dan terima kasih :)

akmafaizal on June 24, 2010 at 5:17:00 PM GMT+8 said...

kita dan orang lain cam lebih kureng je....ade gak isu yg terkena...adeh.hehe :P

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal