Friday, August 20, 2010

WHY?

Expressed by Noorita Yusof at 12:21 PM 0 thoughs.. Links to this post
Found something that very interesting to share...































Wednesday, August 18, 2010

Saat-saat terindah....

Expressed by Noorita Yusof at 9:14 AM 2 thoughs.. Links to this post
Berjumpa lagi di arena mari merelase tension...

Baru-baru ni balik kg kejap ada hal. Sempat la lalu depan sekolah lama tempat saya baru mula2 mengenal ilmu dulu.

Gila bernostalgia tempat ni dan terasa sangat sayang.....

Terbayang-bayang semua kenangan yg paling best dalam dunia.. Hmmm.. mari kita tengok apa yg saya dapat ingat so far.. (byk lagi ingat sebenarnya tapi nantilah dalam jilid ke dua plop).. :)

Sekolah Rendah Tengku Bariah... Sekolahku yang tercinta....


P/S: Sila click pada ini gambar kalo nak tengok besaq2 dan baca apa yg I merapukan itew... hehe...



Sunday, August 1, 2010

Apa apa dengan kindergarten itu....?

Expressed by Noorita Yusof at 11:27 PM 2 thoughs.. Links to this post
Sooooooooooooooooo long tak melawat ini page..

Arghhh rindunyah..!!!

Kat opis mmg sorry la nak berblog segala. Nak ngelamun pon tak dan apatah lagi nak ngelamun lantas menaipnya. Tapi kalo nak hapdet status FB sempat je ekekek..

So apa cerita ya kali ni..

Ekceli cite sedih ni, tapi apesal lah intro dia cam tak berapa nak sedih.
Owh.. adakah diri ini sudah kehilangan skill penulisan karangan di blog..? Nooo.......!


So ekceli I ni ada masalah yg dok bersarang di dalam dada, otak, minda dan segenap urat saraf. Selain daripada dok pening HP nak pindah ke Cyberjaya ceruk tok kun nun yang jauh gila dari kehidupan kota itu, ni lagi satu masalah dalaman saya..

Pasal si Sofiya...

So for those yg tak tau lagi, Ieta hantar dia ngan adik dia kat satu kindergarten kat area sri gombak ni jugak.

Mmg bagus kindergarten ni, dgn aktiviti dia, bersih lagi sume2lah.. And Sofiya mmg ada progress kat sana. ABC, counting hafal2 surah lazim sume dia ok. I mean bagus la tu kan.

And dia tak pernah ada problem pegi sekolah. Mmg ok je.

But.. Lately dia macam tanak pegi school.. mesti pagi2 nangis sampai teresak2 berpaut2 tanak pegi. jadik macam 1st day pulak.

Bukan sehari dua macam almost every day camtu. and the worst is tonite.

Bukan pagi dah nangis. malam dah start bgtau tanak pegi school.. menangis2 berjurai2 air mata teresak2..

Ieta try tanya dia nak pegi school lain tak tapi dia kata tanak. nak dok rumah ngan mama katanya.

Puas try korek, try tanya kenapa. ada orang buat ke. kawan buat ke. cikgu buat ke. tapi dia tanak cite but nangis je.. mulut asyik cakap "tanak.. tanak..."

risau betul tapi tak tau cemnane nak siasat nih..

I know there must be something wrong somewhere.

Mintak tolong bagi pendapat.. what should I do..??? :(
 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal