Friday, October 29, 2010

Goatee..

Expressed by Noorita Yusof at 3:47 PM
Ok di kala dan saat serta musim ini saya rasa kan, saya telah terjatuh chenta lah pada jejaka2 bergoatee la pulak dah..

But  no no no... Tak sume fesyen goatee ni boleh lulus sirim untuk menjadi jejaka bergoatee angan-angan ku..

Mari kita semak carta marilah bergoatee..



Ini macam agak2 boley la tapi hate the janggut (janggut ke tu) yg melakukan tautan kasih dari misai ke janggut bawah tu. Tak sker sambung2 camtu.. macam wayar telepon je sambung2 nih.. Next!


Ala Abang Brat... Goatee abang pendek amat.. Lagi satu saya demand goatee je. Misai ngan janggut tu tak masuk list... Sorry ek bang.. Next!


Aiyo! Too bushy..! semak samun benar nih..! Next!



Walaupun pandangan mata adalah menusuk namun begitu goatee sedara adalah nipis dan bak dilukis2.. Adalalah seperti bapok tak jadi jua.. Tambahan pula ia masih bersambungan dengan janggut which is NO! Next!



BELANTARA!! Ni kalo nyamuk masuk gerenti sesat 3 hari 3 malam.
Next!



Ah.. Almost there.... Tapi masih bermisaian dan berjanggutan... Tak berapa nak melting.. Okla melting la jugak 20% sebab abang Legolas kan.. Tapi mintak maaf bang.... I have to say... Next!




And.....finally, aku ada terjumpa wajah bergoatee yang dicari2... Such a nice and....... PERFECT!!
(But sorry no picture allowed. P&C dan utk tatapan diriku sahaja muahaha..)


Dan................ saya telah mencuba untuk menggetis pada sang suami kot kot la dia  nak simpan goatee seperti di atas kan... 


Dan jawapan dia....



"Goatee??? Huh? Tanakla! Bukan ke si Gay tu ada goatee? Abis awak nak kita jadik cam gay??"



I was like gay??? Sapa gay????







Ala.................................. Kacau daun la si Adam Lembik ni....!

1 thoughs.. on "Goatee.."

zura on November 2, 2010 at 9:26:00 AM GMT+8 said...

ahahhaha...dh lame xde entry klaka nih..

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal