Tuesday, November 9, 2010

BismikaAllahummaahyawaamut....

Expressed by Noorita Yusof at 9:00 AM
Terjaga dari lena, anda membuka mata..

Terpandang yang tersayang sedang lena di sebelah..

Anda ingin kejutkan dia, tapi bagaimana ya?

Usapan..?

Ciuman..?

Dan bagaimana reaksi yang tersayang..?

Usapan pasti dibalas pelukan..

Ciuman pasti dibalas ciuman...

Tapi bagaimanakah jika dibalas dengan bunga silat?




Yea.... Pagi ni saya nak gi keje kan. Pastu kejut la Mr. Hubby (dia still tido kerana saya kan kuar rumah masa time ayam berkokok) sebab nak salam kiss muah2 sume kan. Mula2 tu saja la usik. Tarik janggut dia. Skali dia tepis!! Cam aik!!?? Pastu try pegang muka dia. Ha hamik! Terus kuar buah silat sume haha.. Sakit hokey kena tepis kat lengan. Nak nangis tiba2 tapi dok ingatkan yg dia tengah mengigau terus cam tergelak (tapi dalam hati terasa jugak.. call me sensitive plss). Lama tu nak kejut and dia dok bersilat tari kat situ. Last2 cam merajuk kan malas nak kejut. Terus la turun bawah kan. Then dengar dia berlari turun tangga and tanya apa dia dah buat tadi haha.. Anda tak sedar bang? Nasib tak kena tumbuk kat muka sebijik. Kompem tak cakap seminggu. Ngigau tak ngigau.. Sapa suruh tido tak baca bismillah?




Mimpi bertumbuk ke cayang?










p/s: Tajuk post ni adalah doa sebelum tido.. ;)

1 thoughs.. on "BismikaAllahummaahyawaamut...."

liyana on November 9, 2010 at 10:13:00 AM GMT+8 said...

lah... shian die... hehe

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal