Friday, November 26, 2010

It's Friday Morning..

Expressed by Noorita Yusof at 8:46 AM
Dah lama I tak gelak bila dengar Panggilan Hangit kat HotFM.

For me mostly yg kena hangit tu macam dah tau je tu panggilan hangit. Lagi2 kalo yg tukang call tu si Farah Fauzana. Sapa la tak cam suara itik serati dia tu even ko kepit la camane pon nak kasik bunyik cam Rozita Che Wan. And the hangitee pon satu. Pandai pulak prentending pastu layan la call tu. Bila tang last when the moment hangiter cakap ni bukan whoever is tat but Fafau/FBI/Faizal Ismai/AG call, dah.. the hangitee buat2 la terkejut sakan diiringi jeritan nyaring dah ada sikit mocking2 words kat situ.

Eleh...

Tapi pagi ni best!

Caller terkena konon2 kena interview as cabin crew kat syarikat penerbangan tutttt... Siap kena hembusan nafas CPR segala. Saya apa lagi gelak macam orang separuh tak betul sikit, ditambah berseorangan di dalam kereta. Pasti pengdriver2 sekitar akan berfikir, oh riang gembiranya dia memandu.

Tapi baeknya abis Panggilan Hangit di kala ketawa masih bersisa, keluar pulak lagu Dan Bila Esok..



3 thoughs.. on "It's Friday Morning.."

liyana on November 26, 2010 at 8:52:00 AM GMT+8 said...

hehe x smpat dgr yg ni.
dgr yg utk dinner dgn shah rukh khan, once jumpa, dia kena tempeleng shah rukh khan sampai berpusing tu. haha lawak sungguh :D

Noorita Yusof on November 26, 2010 at 10:50:00 AM GMT+8 said...

haha a'ah dengar gak. yang ni pon real rasanya. dia kata tak sanggup tempeleng kan. tapi soh pilih either tempeleng or bergaya seksi pakai sari nampak perut, then she choose to tempeleng. haha.. kesian dia..

liyana on November 26, 2010 at 11:14:00 AM GMT+8 said...

tp tempeleng perlahan2 je. haha

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal