Tuesday, January 11, 2011

Selamat Tahun Baru 2011 (still..?)

Expressed by Noorita Yusof at 1:24 PM
Hari ini sudah 11hb Jan 2011 dah saya baru terhegeh2 hendak menyenaraikan wawasan di tahun baru..
Maafkan di atas kelembaban ini..

Memori 2010
Family:
- Anak masih kekal 2 orang dan belum ada cita2 nak tambah ya. Kasik chance depa manja2 dulu dan poket tebal sikit la kan..
- Kehilangan arwah tok yang sangat dikasihi. Sangat sangat sedih dan masih terasa hingga kini.. Al-Fatihah  buat arwah chek tersayang.. :(

Apples Bakery:
- Berusaha memperluaskan empayar (empayar hokey) menerusi cabang lain. Ada plan yg sepatutnya dijalankan pada pertengahan tahun akan tetapi terpaksa dipostpone oleh kerana berpindah tempat kerja. InsyaAllah jika ada rezeki akan dilaksanakan tahun ini atau tahun depan. Doa2 kan ya..

Arena gila glemer:
- Masih meneruskan kegedikan di arena permodelan. Tawaran masih ada (Alhamdulillah) dan menjadi cover Aniqah utk bulan Feb 2010. Not a big deal kan but for me it was. Bak kata lagu Billionaire, "I wanna be a cover of Forbes magazine, smiling next to Oprah and the Queen...". "I wanna be the cover of Aniqah magazine, smiling next to Siti and Shahir.." Nge....

 Career:
- Career <-- cheh! bunyi kena mantap kan.. haha.. Tapi Alhamdulillah rezeki ada, naik pangkat la sikit.. sikit je belum jadi GM lagi pun..
- Dah jadi permanent staff. Terjamin la sikit dunia. Akhirat belum lagi..


Macam dah tak ingat dah apa benda lagi. If ada will tambah kendian..


Wawasan 2011
Senang - Ingin menjadi yg lebih baik, lebih maju, lebih kedepan dari segala aspek. Tu je. Amin..



So kawan2.. Di harap belum terlambat untuk saya ucapkan...


0 thoughs.. on "Selamat Tahun Baru 2011 (still..?)"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal