Friday, February 25, 2011

Buktikan kehantuan anda!

Expressed by Noorita Yusof at 3:28 PM
Whoever closed to me, whoever yg ada dalam my FB friendlist mesti tau saya ini adalah jenis hantu apa.

Bukan hantu kak limah balik rumah dia yg sepah gila macam tempat kucing beranak tu eh.

Tapi.... HANTU KFC!

Sejak bila : Sejak pandai makan makanan pepejal.
Sampai bila : Sampai bila-bila.
Tahap kehantuan : Sampai ke tahap tiap2 hari, 3 kali sehari boleh makan KFC.
Yeke, bukti lain? : Kalo tak dapat KFC (contohnya hujung bulan, lokasi semasa jauh dari outlet KFC, kena marah ngan laki sebab takut kolestrol tinggi dsb), dapat ayam goreng pasar malam pun jadi.

Ditambah pulak KFC skang ada buat pomosen ni hah.. Apelagih!! So, hantu2 KFC (especially langsuir2 snack plate sekelian) marilah kita menyemarakkan lagi kehantuan ini!



KFC Snax 25% off KFC Snack Plate Promo!

 

Kita boleh dapat diskaun sampai 25% kat KFC Snack Plate dengan kad KFC Snax ni.

Mana satu snack plate? Ala.. tak cukup hantu la camnih..


Promosi ni available setiap ari Selasa, dari pukul 2petang sampai la 6 petang (Pandaila kan. Start pas lunch hours. Demo tak kira. Ari Selasa mesti kuar lunch lambat sket ah kalo camni hihi). Hok penting skali, kad KFC Snax tu ye jangan lupa bawak!

So, cemane nak dapat kad tuh?



1) Go to http://www.snax.com.my/#/KFC_Menu and click on Sign up.

2) Baca lantas terima je syarat2 gunung ledang dia tu.



4) Pastu nanti pegi kat inbox email yang kita provide tu untuk activate account.


5) Siaps!



6
) Nanti kad dah sampai - guna kat KFC (selasa, 2pm-6pm) - bleh la check point kat sini.



 
So apa tunggu lagi... Moh sign up ramai2... Jumpa di KFC sana sana sana.....

0 thoughs.. on "Buktikan kehantuan anda!"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal